Vi vant VGs matbørs!

Nok en gang er det bevist: Extra er Norges billigste dagligvarekjede.

I dagens VG kan du nok en gang lese: Extra er vinneren av VGs matbørs, og vi er igjen kåret til Norges billigste dagligvarekjede!

Det er konklusjonen fra VGs store og uavhengige matbørs som VGs matjournalister gjennomfører flere ganger i året.

I testen har VG sjekket prisen på 64 ulike varer i ni ulike varekategorier i de seks store dagligvarekjedene i Norge: Extra, Rema 1000, Kiwi, Meny, Spar og Coop Mega.

Aller billigst er VGs handlekurv hos Extra. Extra kommer seirende ut av pristesten med en sluttsum på 1738,86 kroner, og kan kalle seg Norges billigste dagligvarekjede.

- Vi har lovet våre kunder og medeiere at vi skal ha extra lave priser, derfor er vi svært fornøyd med å ha landets laveste priser og det største utvalget blant billigbutikkene, sier kjededirektør Christian Hoel til VG. 

Bransjens mest troverdige pristest

Det utføres mange pristester i løpet av et år. Men de fleste pristestene som de andre dagligvarekjedene lener seg på, er imidlertid av ymse slag. 

VGs matbørs har siden 2000 vært Norges viktigste uavhengige prissammenligning for dagligvarer, skriver VG på sine nettsider.

Pristesten utføres av uavhengige journalister på helt tilfeldig tidspunkt, og er ansett som den mest troverdige pristesten i bransjen.

- VGs matjournalister kommer alltid uanmeldt og opptrer anonymt. På den måten har ikke kjedene mulighet til å manipulere prisene i forkant av VGs besøk, skriver VG.

Kjøpeutbytte på alt du handler

EXTRA er ikke bare den billigste dagligvarekjeden i Norge, men vi har også extra stort utvalg.

Når du som COOP-medlem i tillegg får kjøpeutbytte på alt du handler, bør det råde liten tvil om hvilken dagligvarekjede som gir mest valuta for pengene. :)

   >> Se hele pristesten på VG sine nettsider