Endelig er Extras Julemagasin i butikkene - helt gratis

Unn deg enkel og god julemat til middag! Her får du våre beste tips til førjulsmat for hele familien.

Nå er årets Extra Julemagasin endelig i butikkene for å gi deg spennende inspirasjon i julen! Oppskriftene er enkle og stressfrie slik at du kan senke skuldrene og nyte julefeiringingen. 

Les Julemagasinet her!

Dette finner du i vårt Julemagasin

Hjemmelagde julegaver

I årets Julemagasinet finner du blant annet spiselige julegavetips som du kan lage til dine matglade kolleger, venner eller familie. Urtesalt eller kanskje hjemmelagde fløtkarameller? Her er det fine julegavetips som barna også vil synes å være gøy å lage! 

Klassisk ribbeoppskrift

I tillegg viser vi en klassisk oppskrift på ribbe med hjemmelaget sur- og rødkål samlet på én side i Julemagasinet, slik at du sikrer en vellykket julemiddag hjemme.

Middager med smak av jul 

Coop Extra har mange gode juleprodukter og vi viser deg hvordan man kan lage middager med smak av jul på cirka 30 minutter! Hva med medisterkaker med asiatisk vri eller julepølse med søtpotetmos? 

Fra restemat til restefest

Det er svinn for lommeboken og miljøet når matrester blir kastet, spesielt i juletiden. I årets Julemagasinet finner du knallgode restetips som også sparer tid på kjøkkenet. Vi frister blant annet med ribbetaco og pinnekjøttlapskaus! 

Julekos med kanel

Her viser vi deg hvordan kanelkrydder eller kanelstang kan brukes i varme drikker, i kaker eller i eplesyltetøy. Fyll huset med deilig kanellukt og nyt smaken av julekos! 

3 retters nyttårsmeny

I Julemagasinet viser vi deg enkle tips til nyttårsmeny, slik at du får mer tid til å nyte dagen og festen. Med litt asiatisk inspirert forrett, hovedrett med svinefilet og urte- og nøttecrust, og brownies med bringebærkrem til dessert vil garantert skåre høyt hos nyttårsgjestene. Husk å sjekke ut oppskriftene! 

Julemiddager uten kjøtt

Enten om du er vegetar eller ikke er kjøttfrie middager også digg. Har man lyst til å kutte ned på kjøttinntaket i jula, har vi mettende og gode vegetaroppskrifter som ikke går utover smaken! 

Karamellgleder

For dere karamellelskere bør Julemagasinet sjekkes ut! I denne utgaven har vi med to grunnoppskrifter på karamellsaus og fløtekarameller, hvor sausen kan dryppes over is og ristede nøtter, eller i tilslørte julepiker! To andre varianter av klassiske fløtekarameller med cornflakes eller med lime og kokos - kan disse lett bli julens deiligste knask! 

Bli inspirert til julen, og ta med deg Extras Julemagasin i dag!