EXTRA er landets billigste på påskegodt!

VG slår fast at det er mye å spare på å handle påskegodtet på riktig sted.

VG har sjekket tre lavpriskjeder og tre supermarkeder i Oslo-området, for å finne ut hvor du bør fylle påskeegget ditt. Og der kom EXTRA ut på topp!

- Vi lover våre kunder at vi gjør alt for at de skal handle ekstra billig, og nå har vi bevist at vi er billigst igjen, sier kjededirektør Christian Hoel. Men det er selvfølgelig ikke bare påskegodt nordmenn er opptatt av å handle billig, så vi skal fortsette å imponere med lave priser på middagsmat og økologi også. Til påsken ruller vi for eksempel ut tonnevis med sunne og billige snacksgrønnsaker. Det er smågodt, det også!

Faksemile fra VG 29. mars 2019

Velkommen til en billig og hyggelig påskehandel.

Bransjens mest troverdige pristest

Det utføres mange pristester i løpet av et år. Men de fleste pristestene som de andre dagligvarekjedene lener seg på, er imidlertid av ymse slag. 

VGs matbørs har siden 2000 vært Norges viktigste uavhengige prissammenligning for dagligvarer.

Pristesten utføres av uavhengige journalister på helt tilfeldig tidspunkt, og er ansett som den mest troverdige pristesten i bransjen.

- VGs matjournalister kommer alltid uanmeldt og opptrer anonymt. På den måten har ikke kjedene mulighet til å manipulere prisene i forkant av VGs besøk.

Kjøpeutbytte på alt du handler

EXTRA er ikke bare den billigste dagligvarekjeden i Norge, men vi har også extra stort utvalg.

Når du som COOP-medlem i tillegg får kjøpeutbytte på alt du handler, bør det råde liten tvil om hvilken dagligvarekjede som gir mest valuta for pengene. :)