Naturlig skjønnhet for deg og naturen

Den nye produktserien Love Beauty and Planet, som er tilgjengelig i Extra fra uke 38, består av forfriskende og velduftende hår- og hudpleieprodukter. Produktene er veganske og inneholder økologisk kokosolje og plantebaserte rensende ingredienser.

Vegansk, økologiske ingredienser og med omtanke for miljøet

Love Beauty and Planet er en produktserie med gode hår- og hudpleieprodukter som har tatt hensyn til deg som forbruker og hva som er er bra for planeten.

Flaskene og krukkene er laget av 100 prosent resirkulert plast. Etter bruk er flaskene og krukkene resirkulerbare. I tillegg inneholder hvert produkt en etisk fremstilt duft.

De fleste av produktene inneholder også økologisk kokosolje som kommer fra sertifiserte, bærekrafige kokosnøtter på Filippinene.

To serier er nå tilgjengelige i Extra. Den blå serien med kokosvann og mimosa blomst som består av shampoo, balsam, shower gel og body lotion.

Kokosvann er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og usammenlignbare evne til å revitalisere og forfriske huden og hydrere håret med et fabelaktig glansfullt resultat. Den friske og deilige honningduftende mimosablomsten forsterker virkelig duftopplevelsen.

Den rosa serien med Muru muru smør og rose er tilgjengelig i shampoo og balsam.

Den rosa serien inneholder murmurusmør fra Murmurpalmen som er suveren på å tilføre fuktighet og pleie tørt, fargebehandlet hår. Du vil se det på den strålende glansen. Den inneholder roseolje fra etisk håndplukkede bulgarske roser som blir plukket om morgenen og behandlet raskt slik at man får en varm og feminin blomsterduft med undertoner av honning.