Coop har Norges beste grillmat!

Noen priser smaker bedre enn andre! Og hedersprisen for Norges beste grillserie gjør oss ekstra stolte.

Med grillsesongen i gang, og med gode utsikter for mange og gode grillmåltider i månedene som kommer kunne vi ikke fått en hyggeligere nyhet. Vi må bare dele denne med dere!

Best i bransjen

Under NM i Kjøttprodukter i regi av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund 3. mai, ble det klart hvem som selger den aller beste grillmaten i Norge. Coop er nok en gang best i bransjen, og stakk av gårde med den gjeve prisen «Norges beste grillserie» med den nye serien Grill Perfekt Street Food.

Norges beste grillpølse kommer også fra Coop! Hele 11 gull, 7 sølv og 10 bronsemedaljer fikk Coop, hvorav de fleste for produkter i serien Grill perfekt, og den nye serien Grill Perfekt Street Food.


VARIASJON: Hos Extra finner du pølser for enhver smak.

Rosinen i pølsa

– I de to foregående NM har vi gjort storeslem, og at vi også denne gangen når opp og får beste grillserie er helt fantastisk. Det er utrolig inspirerende at vi premieres for de nye produktene våre i Street Food, og spesielt den nye trendsmaken «Black garlic». Likevel er det nok «rosinen i pølsa» at vår Coop grillpølse ble kåret til Norges beste. Det gjør dagen fullkommen, sier Hege Berg-Knutsen, som er sjef for egne merkevarer i Coop.

Til sammen 330 grillprodukter, hvorav 155 pølser, 45 forskjellige burgere, samt 130 typer grillkjøtt konkurrerte om de gjeve prisene.

– Jeg tror Coops grillserien har slått an både hos eksperter og forbrukere fordi vi benytter råvarer av høy kvalitet, og fordi serien tilrettelegger for et perfekt grillmåltid, sier Berg-Knutsen.


LA DET FRESE: Med grillmat fra Grill perfekt-serien, er det god kvalitet på råvarene. 

Coops Grill Perfekt-serie inneholder kun kjøtt fra norske bønder, og sammen med Fatland har Coop blant annet lansert en helt ny og trendy smak – «Black garlic» – som tydelig slo an hos dommerne. Her ble det gullmedaljer både for fårefilet, entrecote og svinefilet med black garlic-marinade.

Det er Fatland Gruppen som produserer de aller fleste produktene som ble tildelt medaljer, og årets NM er en bekreftelse på at egne merkevarer holder meget høyt kvalitetsnivå.


– Dette viser hvor gode vi blir i et tett og nært samarbeid med våre leverandører og deres partnere. Nå skal vi la hele det norske folk bli kjent med våre mange nye og flotte produkter, og gleder oss til å grille perfekt i sommer også, sier Berg-Knutsen, som deler æren med mange gode kolleger, Fatland og Den Stolte Hane (3 medaljer) som er Coops leverandører.


🌭10 på topp på grillen: 🍔

• Grillpølser – 69 %
• Burger – 56 %
• Svinekoteletter/sommerkoteletter – 52 %
• Ferdigmarinerte/krydrede grillprodukter – 41 %
• Kyllingfilet – 40 %
• Grønnsaker/vegetarmat – 38 %
• Spesialpølser – 37 %
• Svinebiff/filet – 35 %
• Biff av storfe – 35 %
• Rød fisk – 30 %

Kilde: Grillundersøkelsen er utført av analyseinstituttet YouGov for Matprat i juli 2016. 1006 personer fikk spørsmål om hvilke råvarer de pleier å grille.