VARMENDE HØSTNYHETER HOS EXTRA

Nå har høstens nyheter funnet veien til butikkhyllene hos Extra! Blant nyhetene finner du blant annet flere smakfulle middagsretter til lave priser. Kanskje du finner en ny hverdagsfavoritt?

Vi elsker når butikkhyllene våre får selskap av høstens nyheter. Utvalget blir enda bedre og man kan prøve mange nye og spennende produkter!

HVEM KAN SI NEI TIL PASTA?
Flere av sesongens nyheter gjør at du kan lage en rask, enkel og sunn hverdagsmiddag. En etterlengtet nyhet blant flere av kundene våre er glutenfri pasta, så nå lanserer vi Coop glutenfri spagetti, lasagneplater og fusilli laget av mais og ris!

PIZZA PÅ EN MANDAG?
For over ti år siden lanserte Stabburet «Lørdagspizza», og vi har fortsatt ikke fått sangen med samme navn ut av hjernen. Nå lanserer de Grandiosa Mandagspizza med cherrytomat og tre oster. Vi gleder oss til å teste om denne også smaker ekte kjærlighet!

MIDDAG PÅ 1-2-3
En annen god nyhet er at vi øker utvalget av ferdige middagsretter fra vårt eget merke «Dagens». Blant høstnyhetene finner du tikka masala gryte, lys lapskaus, tex mex gryte, søtpotetsuppe og tomatsuppe. I tillegg kommer Fjordland med en ny serie kalt Fjordland Box - smakfulle retter som er perfekte som lunsj eller mellommåltid i farta.

RASKE, GRØNNE NUGGETS
En spennende nyhet denne høsten er Findus sine sprøbakte grønnsaksnuggets med brokkoli, gulrot og blomkål. 90 % grønnsaker der altså! I tillegg er de rullet i en sprø rispanering som ser helt himmelsk god ut. Perfekt til kylling og laks, eller som et vegetarmåltid med salat ved siden av.

KJØTTFRI KJØTTDEIG
Lyst til å spise mindre kjøtt, men ikke gi slipp på digge retter hvor du vanligvis bruker kjøttdeig eller karbonadedeig? Nå finner du «incredibly meatless» fra Hälsans Kök hos Extra. En fersk, proteinrik farsedeig laget av soya. Form den til kjøttfrie kjøttboller, bruk den i taco, chili con carne, moussaka eller bolognese.

EN SNILL SKJØNNHETSSERIE
Nyhetene fra Love Beauty & Planet er vi stolte av å ha fått i butikkhyllene. De dufter herlig, er vegan-sertifiserte og flaskene er gjenvinnbare og laget av 100 % resirkulerbar plast. Hos Extra finner du sjampo og balsam i to ulike dufter. Deilig hverdagsluksus med god samvittighet – til en rimelig penge. 

LA DEG FRISTE
Hos Extra finner du også flere nyheter innen kategorier som pålegg, snacks, alkoholfritt og mellommåltider. Mills har for eksempel lansert Plantego, et plantebasert pålegg med tre forskjellige smaker. Munkholm har kommet med en fruktig, alkoholfri IPA. Q-meieriene har lansert Q Konge Sjokomelk og TINE lanserer Litago uten tilsatt sukker og Biola med sitronsmak.

Lyst til å teste høstens nyheter? Ta turen innom din nærmeste Extra-butikk!

 

ENKELHET PÅ SITT BESTE
En pose råkost eller wokmiks, kjøtt eller vegetar, eventuelt litt saus og vips – ferdig mat. 

Ta med deg en pose fra din Extra-butikk og få fiks ferdig middag før du rekker å tenke på at du ikke har tid til å lage mat. 

extra