Extra gjør det enda billigere å spise grønt!

Nå setter vi ned prisene på vår populære Vegetardag-serie med opp til 40%!

Flere av oss ønsker å leve grønnere. Coop var først ute av de  norske dagligvarekjedene med en helt egen serie vegetarprodukter; Coop Vegetardag. En serie vegetarprodukter som er veldig populær hos våre kunder.
Nå gjør vi det enda billigere å leve grønnere, og kutter prisene på Vegetardag-produktene med opptil 40%!

Noen eksempler:

  • Vi kutter prisen med 40% på Coop Vegetardag Italiensk salat.
  • Vi kutter prisen med 15% på Coop Vegetardag Burger av rødbete.
  • Vi kutter prisen med 17% på Coop Vegetardag Pudding.

Sjekk alle prisendingene nedenfor!

Coop Vegetardag ble lansert for snart to år siden. Men kjøttfrie alternativ har dette blitt en produktserie som har fått høy popularitet, og er en serie vi i Coop er veldig stolte av. 

Du trenger slett ikke å være vegetarianer for å nyte våre gode vegetarprodukter. De er like gode uansett!

Pålegg Pepper er et kjøttfritt alternativ til pålegg som for eksempel pepperskinke.

 

 Pudding er et kjøttfritt alternativ til kjøttpudding. Laget av rapsolje og eggeprotein. 

Coop Vegetardag skivet rød jalapeno er et vegansk pålegg til brødskiva laget av potet- og kassavastivelse, kokos- og olivenolje. Produktet er et alternativ til ost.

Burgerne er laget av rødbeter og er et smakfullt alternativ til kjøtt. Rødbeter er rike på både antioksidanter og jern. Burgerne har høyt kostfiberinnhold og er en kilde til protein.

Pulled er laget av revet erteprotein. Produktet er glutenfritt, en kilde til protein og passer også i et vegansk kosthold.

Boller er et vegetarisk alternativ til små kjøttboller. Med ost og chili er disse smakfulle og saftige. 

Helt kjøttfrie pølser laget av rapsolje og eggeprotein, med en smak av chili.

Coop Vegetardag italiensk salat er uten egg, og smaker som vanlig italiensk salat uten kjøtt. Salaten er vegansk, og passer godt til brødskiva eller som tilbehør til vegetarburger.

Helt kjøttfrie pølser laget av rapsolje og eggeprotein.

Pålegg Naturell er en kjøttfritt alternativ til påleggsskinke.

Pålegg Jalapeno er et kjøttfritt alternativ til for eksempel krydderskinke.

Tacofyll er laget av hakket erteprotein. Produktet er glutenfritt, en kilde til protein og passer også i et vegansk kosthold.

Vegetardag Rødbetsalat er helt vegansk, og er nydelig på brødskiva eller som tilbehør.

Nuggets er et godt alternativ til tradisjonell kyllingnuggets. Produktet er glutenfritt, rikt på kostfiber og er en kilde til protein.

Er en vegetarianer en vegetarianer?

De aller fleste vet hva det betyr å være vegetarianer, men begrepet kan bli litt diffust når det er noen forskjellige varianter av et vegetarisk kosthold. Her har vi satt opp en kort og enkel oversikt:

  • Lakto-ovo-vegetarianere er den største gruppen vegetarianere. I tillegg til å spise frukt, grønt, nøtter og korn, spiser også lakto-ovo-vegetarianerene egg og meieriprodukter.

  • Pescetarianere spiser ikke kjøtt, men spiser fisk og skalldyr. Pescetarianerene spiser også egg og meieriprodukter.

  • Veganere spiser ikke animalske produkter. Dvs. at veganere ikke spiser kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter eller honning. Er det produsert av dyr, er dette ikke innenfor et vegansk kosthold.

  • Råkost-veganerene er i all hovedsak veganere som ikke spiser mat som er oppvarmet over 48°C, fordi de mener at maten mister mye næring og viktige enzymer som kroppen trenger for å fordøye maten. De prøver også å spise maten i så naturlig form som mulig. For eksempel foretrekker de å spise oliven, og ikke olivenolje.