Spennende vårnyheter hos Extra

Vi har både de lave prisene og det gode utvalget, og nå har vi fått vi enda flere varer. Finn dine nye middagsfavoritter blant våre nyheter!

Butikkhyllene har fått mange nye varer! Vi hjelper deg og familien med å lykkes med smakfulle middager, og derfor er mange av nyhetene denne våren middagsnyheter – enten det er tilbehør eller retten i seg selv. Her skal både raske og tidkrevende middager få en ny helt.

1. Latinamerikansk moro på kjøkkenet! 


FOTO: Santa Maria

Latin American Kitchen-serien fra Santa Maria inneholder to typer ris og fire ulike sauser som passer til. Dette er perfekt for deg som ønsker nye impulser og middager med snert. Imponer både deg selv, familien eller vennene dine med en deilig og smakfull middagsrett!

2. Grandiosa med nybakt smak

Nybakt er en serie med pizza fra folkefavoritten Grandiosa. Pizzaen hever i ovnen! I tillegg har denne varianten en ny, deilig bunn – og inneholder flust av smak. Du finner den i frysedisken.

3. Fiskefilet rett i ovnen

Er dette din nye fiskefavoritt? Findus' nye Fiskefilet med italiensk saus er klar til å bakes i ovnen, og da kan du spare tid. Med fiskefilet, tomat, mozzarella og urter i sausen, får du en middag rik på smak også!

4. Ny ferdigvariant fra TORO!

Indisk mangocurry er en TORO-nyhet du kan slenge i mikroen. Med kylling og kremet mangosaus får du et nytt alternativ om du egentlig ikke har tid til å lage mat. 

5. Litt grønt er skjønt

Nå har vårt eget merke kommet med 35% grønnsaker i kjøttet. Er barna i modus for spagetti med kjøttboller, kan de nyte det med Coop Kjøttboller med grønnsaker. Ikke merker de at de får i seg grønnsaker, mens smaken er like god. Coop Grillpølser med grønnsaker er både gluten- og melkefrie. Gode nyheter for allergikere!

6. Fries i farta!

Har du dårlig tid, eller bare lite lysten på å vente lenge med maten? Disse produktene løser den oppgaven ganske problemfritt. Sett inn enten Coop Sprø Potetstaver eller Coop Steakhose Fries i ovnen når du begynner på stekingen av hamburgeren, så er den ferdig på 6-8 minutter, omtrent samtidig som burgeren er ferdig. Deilig!

7. Middagens beste venn?

Er du i en av de mange travle familiene der ute? Denne våren har du senke skuldrene, og heve forventningene. Nå gir vi deg muligheten til å få hjelp av et godt utvalg smakfulle baser til middagen, med TORO Base-serien.  

8. Klassiker i ny drakt!

Løvbiff er en klassiker, og det er ikke så rart. Den er kjapp å lage, lett å like, og passer til mye. Grilstads løvbiff finnes det også i en egen kebab-variant, som er like god i pita som i tortilla!

9. Panert fisk

Fisk som begeistrer, ja det får du hos oss! Coop Fra Havets sprøbakte torsk, tempurapanerte torsk og tempurapanerte sei finner du nå i butikkhyllene. Fersk fisk som smaker godt!

10. Saken er biff til biffen – og mye mer!

Hva er vel bedre enn fløtegratinerte poteter til biffen? For noen, finnes det ingenting som kan måle seg med det. Og nå får du ferdig kokt Fløtepotet fra Kokt & Klar i pakninger på 350 gram. God middag!

11. Digg suppe på flekken

Chunkysuppe fra TORO er en ny serie med smakfull suppe. Den krever ikke mer enn oppvarming, så er den klar. Perfekt om du har dårlig tid mellom slagene!

12. Henriette fikser!

Kjapp mat kan vel også være tradisjonsmat? Selvfølgelig. Henriettes Storfegryte og Lapskaus gir deg god, gammeldags middag – som ikke kan gjentas for ofte.

13. Kjapp vegetarmat som varmer!

Findus har også kommet med en varm nyhet til deg som vil kutte ned på kjøttforbruket. Caribbean hotpot er proppfull av smak fra Karibien, og piffer garantert opp stemningen rundt matbordet.