Utforsk høstens matnyheter!

Høsten bringer med seg så mangt. Vakre farger, mørkere dager, og – vår favoritt –spennende matnyheter i butikkene. Stikkord for denne høstens nyheter er at de er kjappe, smarte og veldig, veldig gode. Finner du noen nye favoritter?

Høsten bringer med seg så mangt. Vakre farger, mørkere dager, og – vår favoritt –spennende matnyheter i butikkene. Stikkord for denne høstens nyheter er at de er kjappe, smarte og veldig, veldig gode. Finner du noen nye favoritter?

Nytt på middagstallerkenen  

Tidsklemma er et faktum, og da er det fint med middagsløsninger som er både gode og kjappe å lage, uten at det går på bekostning av næringsinnholdet. To av frysediskens nyeste tilskudd er fine beviser på at næringsrik mat ikke alltid må lages helt fra bunn av. Coop Farfalle er en ny pastarett med grønnsaker, skinke og ost, og Coop Bami Goreng er en wok bestående av kylling, grønnsaker og egg.  Begge rettene inneholder med andre ord både vitaminer og proteiner, og som en herlig bonus, så tar det ikke mer enn ti minutter å tilberede dem. Ekstra fint er det også at pakningene er tilpasset deg som ikke alltid spiser sammen med noen. Slik blir det mindre matsvinn av! 

775x465 Høstnyheter artikkel-banner_2 middagstallerken.png

For deg som er opptatt av bærekraft og helse er Coop kjøttdeig med 50 % kjøtt og 50 % grønnsaker en nyhet verdt å teste ut. Bytt ut vanlige kjøttprodukter med en av disse nye variantene, og du har enkelt og smertefritt halvert innholdet av kjøtt i middagen din. Ikke bare det, men du får også i deg mye mer grønnsaker. Kanskje helt uten at du merker det?

Når du har litt bedre tid på kjøkkenet, er Prior sin nye kalkunbiff verdt å diske opp. Med kalkunens møre innerfilet som råvare, er kalkunbiffen et nydelig alternativ til rødt kjøtt. Helt ypperlig for deg som kanskje tenker litt ekstra på helse og bærekraft. Prior Kalkunbiff finner du kun hos Coop!

Rett fra ovnen

Høsten kan være kald og sur. Da er det digg med mat som gjør deg varm og glad! Peppes Pizza kommer nå med et enda et tilskudd til frysedisk-serien sin, denne gangen med ny og innovativ bunn. Ut av ovnen får du nemlig en pizzabunn med luftige, supersprø kanter og en myk midte. På toppen, nydelig pepperoni og ndjua. Prøv nye Peppes Crunchy Spicy i høst!

775x465 Høstnyheter artikkel-banner_3 rett fra ovnen.png

Varmende gleder kommer også fra Coop denne høsten. Disse er allerede etablerte favoritter i mange norske hjem, og kan nytes både alene eller som prikken over i-en til pastaretter eller supper. Det er selvsagt snakk om Coop Baguetter med hvitløk eller urtesmør! Baguettene kommer i to-pakning slik at du har nok til mange, eller rikelig til deg selv.

Smarte løsninger

Vi er alle glad i smarte løsninger, og det beste med matnyhetene er at de ofte er nettopp det. Jubelsalami med Norvegia, for eksempel! Hvorfor bruke to typer pålegg når man får det beste av begge verdener i ett? Jubelsalami + Norvegia = Ja, takk! Nytt av høsten er også Wasa Sandwich Taco. Hver for seg er ikke verken snacken eller smaken ny for oss, men kombinasjonen? Den har vi ikke prøvd før. Kanskje det blir din nye favoritt på farta?

Smart er også nye Melange Sticks 4 x 100g. Konseptet er kjempeenkelt, men allikevel så lurt! I denne pakken får du ikke én stor blokk med margarin, slik vi er vant til, men fire sticks hvor hver av dem veier 100 gram. Det betyr mindre tidsbruk, mindre oppvask og en forenklet hverdag for deg som er glad i matlaging og baking. Klissete hender kan vi derimot ikke garantere at du kommer unna, så ha gjerne en Gunry Cherry Blossom håndsåpe stående ved kjøkkenvasken. Såpa er nemlig også en av høstens nyheter, og den har en fastpris på kun 10 kr!

775x465 Høstnyheter artikkel-banner_4 smarte løsninger.png

Slukk søtsuget!

Freia er sjokoladeprodusenten med stor S for svært mange nordmenn, og da er det gledelig å kunne melde om at også de kommer med nye tilskudd denne høsten. Nå kommer blant annet Freia Firkløver Kaffe, hvor du får den gode gamle kombinasjonen av melkesjokolade og hasselnøtt, men blandet med ny smak av colombiansk kaffe. For deg som liker sammensetningen av søtt, salt og sprøtt er Freia M Corny verdt å legge i handlekurven. Peanøtten i den sedvanlige M-en er byttet ut med knasende maiskorn i denne nye varianten. Det er bare å glede seg til å teste!

775x465 Høstnyheter artikkel-banner_5 slukk søtsuget.png

Du er ikke alene om du synes dagen blir litt lettere å komme seg gjennom med litt koffein i kroppen. Disse nyhetene er for deg som foretrekker at energidrikken er kald og brusende! Red Bull Winter Edition har en frisk smak av fiken og eple, og Monster White Pineapple av ananas. Kanskje er det en av disse som skal holde deg gående gjennom de mørke høstdagene?