Dette er vårens matnyheter!

Glem slaps og snø, vi har gode nyheter - spennende matnyheter er endelig i butikk! Sunne og raske middager, bærekraftige kjøttboller, sprø snacks, nye påleggsfavoritter og friske drikker. I vår er det mye å se frem til. Ikke minst Amalies grove rundstykker og hele 94 andre nye produkter fra våre egne produktserier Xtra, Coop, Smak* og Änglamark.

775x465 Nyheter artikkel-banner 1 middag.png

Middagsnyheter for hele familien

Hva er vel bedre enn middager som er sunne og gode på samme tid? Jo, middager som både er sunne, gode og bærekraftige. Coops nye kjøtt & grønt-karbonader og -kjøttboller består av 50 % storfekjøtt og 50 % grønnsaker, og har lavere prislapp enn lignende, rene kjøttprodukter. Perfekt for kresne barn og travle hverdager.

775x465 Nyheter artikkel-banner 2 middag.png

Apropos barne- og familievennlige middager: Med Coops nye ferdigkrydrede tacokjøttdeig har tacofredagen har aldri vært enklere! Tacokjøttdeigen er mildt krydret, laget av storfe og svin og er et billig alternativ til kjøttdeig og karbonadedeig. Er du mer glad i pizza enn taco blir kanskje Grandiosas nye Grandiosa Delux Grillet Kylling din nye helgefavoritt! Toppet med saftig kylling, mozzarella, Norvegia og krydderkrem for ekstra god smak.

Til årets mange hverdagsmiddager er Coops nye fiskekaker og fiskeburger av skrei gode alternativer. Er du på jakt etter noe helt nytt og utenom det vanlige vil du nok like Coop fiskeburger Mac ’n Cheese! En Amerikansk-inspirert fiskeburger som garantert vil falle i smak hos de yngste. En mer klassisk og sikker vinner rundt middagsbordet er Coop svinenuggets – nå i stor pakke.

775x465 Nyheter artikkel-banner 3 frokostbordet.png

Nye favoritter til frokostbordet

Kan man egentlig kalle en frokost uten ost og skinke for en frokost? Tvilsomt. At man kan gå lei av de samme typene har vi derimot full forståelse for. Heldigvis består matnyhetene av flere nye ost- og skinkevarianter du kan veksle mellom! Synnøve Findens nye og smakfulle ost «Kongsgård» kommer både som hel og skivet ost. Er du mer en smøreost-type kan du glede deg til Kavli sin nye limited edition tubeost med smak av cheddar & chorizo!

Blant nye kjøttpålegg finner du en rekke lette og proteinrike kyllingpålegg fra Coop. Coop kyllingfilet naturell, paprika og urter, pepper og røkt er alle nøkkelhull- og Nyt Norge-merket. Disse har du kanskje sett i butikkhyllene før, men nå er leverandøren ny (Den Stolte Hane), og kyllingfiletprosenten økt fra 85 til 88 %.

775x465 Nyheter artikkel-banner 4 amalies rundstykker.png

En spennende nyhet – Amalies grove rundstykker

Etter suksessen med grovbrødet har serien til Amalie blitt utviklet videre, og endelig lanseres Amalies grove rundstykker! Rundstykkene er like sunne, har en grovhet på 93 % og er like saftige som det populære brødet. Fordelen med rundstykkene er at pakningene er mindre, og bedre egnet for mindre husstander og enslige som kan ha problemer med å spise opp et helt brød. Rundstykkene passer også perfekt i matpakka!

775x465 Nyheter artikkel-banner 5 snacks.png

Sprø snacks og frisk energidrikk

Ingen Kims, ingen kos – og ingen helg uten kos. Sånn er det bare. Og med Kims nye potetgull blir helgekosen kanskje enda bedre. Smakene Kims Paprika Kick, Pepper Punch og Salt Crunch bør virkelig testes. Det samme bør Red Bull Green Edition med smak av dragefrukt og Monster sin nye limited edition Lewis Hamilton-energidrikk med smak av fersken og nektarin. I tillegg kan vi varmt anbefale nyhetene Coop iskaffe Sweet Caramel og Coop iskaffe Cappuccino!