Vårens matnyheter hos Extra

At butikkhyllene får mange nye varer er et sikkert vårtegn hos Extra. Blant sesongens nyheter finner du flere sunne og raske middagsretter til lave priser!

Sunn middag på 1-2-3

Med Coop laksefilet på 1-2-3 blir det enda lettere å spise sunt. Laksen er pakket i porsjonspakninger på 140 gram og er like enkel å tilberede som pølser. Kok opp vann, legg i laksen, la koke i 8 min og voilà! Laksen finnes i to smaker, naturell eller med rosmarin og timian.

Toro gjør det lettere velge klimasmart

Blant vårens nyheter finner du også to spicy gryteretter fra TORO, Chili con Carne Bowl og Chicken Chili Bowl. Denne sesongen relanseres alle TOROs gryter med enda bedre smak og med nytt design. De har også lansert «klodemerket» som betyr at produktet har et lavt eller veldig lavt klimaavtrykk.

Kjøtt + grønt = sant

Har du lyst til å redusere kjøttinntaket og spise mer plantebasert? Da har Gilde hele tre gode nyheter. Kjøtt og grønt pølser med deilige linser, bønner og løk og Kjøtt og grønt pølser med erteprotein inneholder 70 % kjøtt og 30 % grønt. De smakfulle hverdagspølsene har 40 % mindre fett enn tilsvarende spesialpølser. Grønt og kjøtt kjøttdeig inneholder 50 % mindre fett enn vanlig kjøttdeig og er perfekt til pasta og taco.

Jazz opp frokosten og matpakka

Nå finner du Coop Chia knekkebrød og Havre knekkebrød hos Extra. Chiafrø er supersunt og inneholder masse kalsium og omega-3. Har du lengtet etter et søtt, men sunt pålegg? Da bør du prøve Lerums nye Smudi pålegg, et syltetøy med 75 % frukt og bær, helt uten søtstoff og tilsatt sukker. En annen god nyhet er Norvegia smøreost med skinke og bacon fra TINE, vi gleder oss til å gi den en klem. I tillegg får Coop Müslibar nytt design og lanserer ny smak med melkesjokolade og kokos. Digg når du er på farta og trenger påfyll av energi.

 

To xtra fruktige nyheter

To av vårens sunneste og rimeligste nyheter er Xtra mango og Xtra druer. Druene er steinfrie og kommer i en litt mindre boks enn vanlig – bra for både matsvinn og lommeboka. Mangoen er liten og umoden. En umoden mango holder seg fin i flere uker. Legger du den sammen med et eple, en banan eller noen tomater på kjøkkenbenken modner den i løpet av et par dager.

 

Gjør deg klar for våren

Nå lanserer Sunsilk en helt ny, uimotståelig serie med eksotisk duft av kokosnøtt. Nå finner du også den populære hårpleieserien Fructis Hair Food hos Extra. 100% vegansk sjampo, balsam og hårkur i fire deilige dufter – banana, papaya, aloe vera og macadamia.

 

Nidar favoritter sjokoladeplater

Nå lanserer Nidar Favoritter to storplater med tre ulike smaker i én og samme plate. Produktet er rettet til alle som elsker variasjon og spennende smaker. Nidar Favoritter storplater er den første og eneste storplanten som tilbyr variasjon av toppselgende sjokoladebiter. Sjokoladeplatene lever på variasjon av brede smaker som mange liker og retter seg derfor mot en bred målgruppe.