Vi elsker nyheter i butikken

– og nå kommer sju nye pizzaer, kaldpresset frukt shots og flere vegetarnyheter

Vi har lett for å gå i den samme løypa og kjøpe de samme produktene i butikken hver gang. Derfor er det så gøy når nyhetene kommer. Det blir liksom litt hverdagsspenning. Ta en sniktitt på noe av alt det nye du finner hos Extra i februar/mars.

Vi får aldri nok av pizza!

Og nå kommer det sju nye varianter. Tre pizzaer fra Peppes som er langtidshevet og stekt på vedfyrt pizzastein – en Triple Meat med skinke, pepperoni og kjøttboller, Down Town Pepperoni med pepperoni og ananas og endelig en Chicago Green, en vegetarpizza med grillet paprika og løk.

Grandiosa er jo en vinner, og Taco Fiesta kommer til å ta helt av. Det er det beste av to verdener. Men Nybakt Ost og Nybakt Pepperoni høres ikke galt ut det heller.

Den siste av de sju nykommerne er Rustica fra Dr. Oetker. Det er en skikkelig favoritt, og her kommer den med herlig Ham & Cheese.

Gjør det lettvint for deg selv!

Du kan ikke koke suppe på en spiker, men du kommer langt med en Toro Rett i Koppen. Nå får du den i 16 ulike varianter! Det skal litt til at du ikke finner en du liker når du kan velge mellom alt fra Skogsoppsuppe til en Bali nudelsuppe.

Vi er ganske sikre på at du kommer til å like de fire nye typene med smakssatt ris fra Uncle Ben´s også. Du får ris med tomat og basilikum, en fullkornsris med grønnsaker og to herlige typer med meksikansk og indisk krydder.

Og du, ikke glem de to ny wok-sausene med kokosnøtt og lime eller svart pepper.

Til alle som elsker søtt og salt

Vi var mange som elsket Freias store sjokoladeplate med gelegodteri. Og vi har savnet den! Nå kommer en ny Tutti Frutti for alle oss som ikke klarer å velge mellom sjokolade og smågodt, men sier ja, takk – begge deler.

Og er du også en som bare digger is med cookie dough? Dette er nesten enda bedre – herlig, luftig Stratos fylt med Cookies & Cream. Den er ikke dum den med Salty Caramel heller – det er noe med kombinasjonen av salt og søtt som slår alt.

Det vet Sørlandschips også, som kommer med en sjokolade med biter av Sørlandschips og havsalt. Den kommer til å gå unna!

Gjør klar grillen!

Ikke det at vi trenger sol og sommervær for å spise pølser og burgere. Vi elsker pølser, og Coop har skjønt det. Tenk at ikke alle har tenkt på det før, at pølsebrødet må snittes fra toppen, ikke på siden. En pølsebrødinnovasjon!

For hvor ofte har du ikke stått der med en pølse «med alt», og plutselig har du «alt» på skjorta. Det sier seg selv at et pølsebrød som er skåret på siden aldri vil ligge stødig – ikke i hånden heller.

De nye pølsebrødene Nam og Prime Time ligger fjellstøtt, og all den gode toppingen havner der den skal – nemlig i munnen på den som spiser.

Nam er det enkleste og rimeligste pølsebrødet fra Coop, mens Prime Time har masse deilige sesamfrø. Og begge kommer i grønn og mer bærekraftig plast.

Kjøttfri mandag eller vegetardag hver dag

Det er mange som er opptatt av å spise mindre kjøtt eller ikke å spise kjøtt i det hele tatt. Nå kommer det to nye produkter i den populære serien Coop Vegetardag.

«Deig» er helt perfekt i fredagstacoen. Den har god smak og konsistens, og fordi den ikke inneholder tacokrydder passer den også der du ellers ville brukt kjøttdeig.

«Pulled Chunks» erstatter det som tidligere het Pulled. Den er naturell på smak og har litt større biter. Det gir litt tyggemotstand og kan minne om kylling.

De fleste kjøtterstatninger lages med soya, men Coops Vegetardag er i stedet laget på erter som har et naturlig høyt proteininnhold. Soyabønner dyrkes nemlig i noen av verdens mest sårbare økosystemer, blant annet i regnskogen. Derfor er Coops Vegetardag helt fri for soya.

Vi trenger vel ikke å legge til at alt fra Coop Vegetardag er helt uten farge- og tilsetningsstoffer også.

Med lime og mango selvfølgelig!

Frisk og syrlig lime setter en ekstra frisk smak på brusen. Nå kommer Pepsi Max med lime både på boks og flaske.

Hvis du er klar for en skikkelig energidrikk, må du prøve nye Monster Mango Loco. Du kjenner de helt rå Monster-boksene med det kule designet. Nå kommer en herlig, frisk Mango juice på en knalltøff lyseblå boks.

Biola med bringebær og vanilje – bare hos Coop!

Biola er en fettfri syrnet melk med frisk og god smak og som til og med er god for magen. Og den nye smaken med bringebær og vanilje, den får du bare hos Coop.

Mange deilige meieriprodukter – også helt uten sukker!

Nå kommer for første gang Kesam uten sukker, men med samme høye proteininnhold. Kesam med Mango & Pasjon er en herlig tropisk variant kan spises som den er, med frukt og bær på toppen, i en sukkerfri, mettende og proteinrik smoothie, i en kjøleskapsgrøt, eller den kan blandes med Cottage Cheese. Kesam er veldig anvendelig med andre ord.

Det er lov å kose seg i hverdagen med god samvittighet. Den nye sjokolademelken fra Tine har samme lave næringsinnhold som vanlig lettmelk, men med all den gode sjokoladesmaken.

Helt laktosefri Go'morgen yoghurt er en kjempenyhet for alle som sliter med laktoseintoleranse. Den kommer med to smaker. Sitron og ingefær er en frisk og god kombinasjon. Go'morgen UTEN Pasjon og guarana er i tillegg helt uten tilsatt sukker, men med koffein som gir deg litt ekstra energi.

Et skikkelig sunt energikick!

De små flaskene med kaldpresset frukt shot gir akkurat det lille løftet man trenger i en travel hverdag – og særlig når du føler deg litt slapp og nedpå. Nå får du Coop Shot med ingefær i to størrelser og én med sunn gurkemeie.

Coops kaldpressede shots er laget av frukt og grønnsaker av beste kvalitet. De presses langsomt under lav temperatur. På den måten bevares mest mulig av nyttestoffene, og smaken blir like fersk som om du hadde laget den selv. Et bevis på at drikken er kaldpresset er at den skiller seg – så rist flasken godt før du drikker den!

Nytt og friskt på badet

Dobbel Dusch er utrolig praktisk, for du bruker den både som dusjsåpe og som sjampo. Du får den i fire friske og maskuline dufter for deg som også er opptatt av å lukte godt.

Nivea Clay Fresh er en ny serie dusjsåper. Såpene inneholder leire som er brukt i skjønnhetspleie i mange hundre år. Leiren har evnen til å ta opp i seg urenheter, og passer derfor ekstra godt i et såpeprodukt. Nivea Clay Fresh er mild og kommer i tre svale dufter.

Nye Cleansing Wipes fra Nivea får du bare hos Extra. De kan brukes i hele ansiktet og fjerner også den vannfaste maskaraen din – uten at den tørker uten huden din.