Vi inviterer til gratis byfest på torvet i Trondheim!

EXTRA fyller 10 år, og feirer med å invitere alt som kan krype og gå til gratis byfest på Torvet i Trondheim 26. mai fra kl. 12.00 til 18.00!

EXTRA er Norges raskest voksende dagligvarekjede, og er nå den tredje største dagligvarekjede i Norge. Det er takket være dere som er våre kjære kunder!

I år fyller vi 10 år, og det må selvfølgelig feires med å invitere dere til en skikkelig fest! 

26. mai inviterer vi til en gigantisk byfest på Torvet i Trondheim! Byfesten er selvfølgelig gratis – både inngangen og maten. :) 

På programmet står alt fra konserter til konkurranser, intervjuer og signering. Dette er en en fest for alle i byen – både barn, voksne og unge.

STJERNESPEKKET SHOW

Det er mange store stjerner som kommer til Torvet for å feire sammen med oss: Isac Elliot, Petter Northug, Erik & Hasse, Rosenborg og Thea fra MGP Jr. kommer – i tillegg til DJ.  

Erik Solbakken og Hasse Hope som er kjent fra NRK-programmet «Karl Johan» er konferansierer for hele showet, og vil intervjue både kjendiser og oss vanlige folk i kjent stil. I tillegg vil de kjøre flere konkurranse gjennom hele dagen. 

Headlineren er superstjernen Isac Elliot som avslutter showet med å en forrykende gratiskonsert på en hel time (!).   

Både Petter Northug og Rosenborg kommer, og vil signere alt du vil i tillegg til å bli intervjuet av Hasse og Erik. Det blir også triksekonkurranse med Rosenborg, så har du en god høyre (eller venstre) må du ta turen.    

Ikke minst kommer Thea som er kjent fra Melodi Grand Prix Junior for å synge noen av låtene sine, og det blir DJ gjennom hele dagen.

EXTRAs roadshow-biler vil gjennom hele dagen servere gratis mat, og det er muligheter for å kjøpe forfriskninger.

PROGRAMMET 

Byfesten starter klokken 12:00, men hoveddelen av programmet starter klokken 16:00.

 

Vi håper du vil komme for å feire sammen med oss! :)