Vi gjør det extra lett å velge sunt når du er tørst!

Vann er noe av det sunneste du kan drikke, og nå har Extra kuttet prisen på Xtra vann med og uten kullsyre. Med en pris på 4,90 for 1,5 liter, sier det seg selv at det er enkelt og billig å velge sunt!

Kroppen vår elsker vann. Vann dekker væskebehovet uten å bidra med unødvendige kalorier, og er den aller beste drikken når du er tørst. Dette gjelder både vann fra springen og vann på flaske. Hos Extra har vi et stort utvalg på vann på flaske. Vannet i vårt eget lavprismerke Xtra finnes med og uten kullsyre, i tillegg til med smak av sitron og lime. Vår nye fast pris per flaske Xtra vann er kroner 4,90! Har vi nevnt at vi elsker lave priser? ;)

 

NY FAST PRIS: 4,90

  • Xtra vann uten kullsyre 1,5 liter
  • Xtra vann med kullsyre 1,5 liter
  • Xtra vann med kullsyre, smak av sitron og lime 1,5 liter

 

 

Hvorfor drikke vann:

1. Du blir mer balansert
Å drikke vann hjelper deg å holde væskebalansen i kroppen. Du består tross alt av 60 prosent vann, så å etterfylle er viktig. 

2. Du blir penere
Vann kan gi deg finere hud. Huden din inneholder masse vann. Derfor er det viktig med påfyll.

3. Du blir sprekere
Vann gir energi til musklene. Når cellene ikke får opprettholde væskebalansen blir musklene raskere slitne. Sørg derfor for å drikke nok både i arbeidshverdagen og når du trener.

4. Du kan holde vekta
Vann kan bidra til kalorikontroll. Høyt væskeinntak har lenge vært et kjent slanketriks. Det er ikke slik at vann er slankende i seg selv, men det hjelper til med å fylle magen og dermed øke metthetsfølelsen.

5. Du holder deg friskere
Vann hjelper nyrene med å jobbe bedre. Kroppsvæskene transporterer avfallsstoffer inn og ut av cellene og når kroppen din får nok væske klarer nyrene denne renseoppgaven utmerket.

 

I tillegg har vi ikke gjort det noe vanskeligere å velge de sukkerfrie brusvariantene når du ønsker å drikke noe annet godt å drikke. Prisreduksjonen gjelder sukkerfri brus og lettbrus. Og vi sparer ikke på kruttet!

Noen eksempler:

  • 4 pakk Coca Cola Zero, 0,33 l, prisreduksjon med 20%
  • Alle sukkerfrie brusvarianter 0,5 l, som Coca Cola Zero, Coca Cola Light, Solo Super og Pepsi Max , prisreduksjon med 13 %

 Hos Extra vil du alltid finne det beste utvalget til lave priser!