Vil du gjøre handleturen så billig som mulig?

Da må du se etter Xtra-merket i butikken. Xtra-serien er vårt billigste alternativ.

Teksten er utarbeidet i samarbeid med Lise Vermelid Kristoffersen som står bak podcasten, bloggen, Instagram-kontoen og boka Pengesnakk

 

Vi handler ofte på gammel vane og kjøper de merkene vi alltid har kjøpt. Men får du øynene opp for Xtra-serien vil du spare mye penger.

Da må du se etter Xtra-merket i butikken!

La oss starte i frukt- og grøntavdelingen. Jeg vet ikke hva som er forskjellen på bananene fra Xtra og de andre som ligger der, men prisforskjellen gjør at valget er lett for meg i alle fall.

Gulrøttene i Xtra-posen ser jeg mer forskjell på. I posen er det både store og små gulrøtter, og noen av dem er delt i to. Forskjellen i størrelse synes jeg bare er bra. De små skreller jeg og spiser eller gir sønnen min i matpakka - de tykke bruker jeg i matlagning. Og prisen gjør at jeg sparer flere kroner hver uke også på dette valget.

900x450 frokost.png

Sjekk kiloprisen!

Xtra-varene er alltid billigst per kilo, så det eneste du må tenke på er om du faktisk bruker så mye av varen at du rekker å spise opp alt. Jeg pleier å kjøpe en sekk Xtra poteter fordi jeg har kjeller hvor de står fint mens de venter på at vi skal ha poteter til middag igjen. Hadde jeg oppbevart poteter på kjøkkenet, hadde jeg nok heller kjøpt poteter i løsvekt når vi har planlagt middager med potet.

Det er ikke bare på grønnsakene til dagens middag du sparer penger på å velge Xtra-merket. Du kan også velge Xtra ris og pasta, Xtra kjøtt- og fiskeprodukter og Xtra sauser for å gjøre middagen så billig som mulig! Jeg velger alltid Xtra tacokit til fredagstacoen. Tacokitet inneholder både saus, tacoskjell og krydder til en lavere pris enn krydderet alene gjør fra de dyrere merkene.

900x450 middag.png

Xtra billig frokost

Å velge Xtra-produkter til frokosten kan gi deg frokost til under halv pris sammenlignet med om du velger merkevarer. Brød med Xtra-merket på koster under 10 kroner og müslien er i tillegg til å koste desidert minst av alle variantene også veldig god! Jus og pålegg er også mye billigere enn de sammenlignbare varene.

900x450 vask.png

Rent og pent til lav pris

Xtra er det billigste valget også på rengjøringsprodukter, snacks og mye mye mer. Lavprisserien har over 200 produkter som slår de typiske merkevarene på pris!

Bruker du Xtra-produkter både til klesvask, oppvask og personlig hygiene sparer du mye penger. I tillegg til vaskemidlene finnes det både svamper, kluter og annet rengjøringsutstyr til Xtra-pris.

Sjekk prisforskjellen neste gang du handler og gjør det billig!