Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Bringebærsurprise

En frisk dessert i stedet for riskrem til jul. Den er enkel å lage, og passer godt etter ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller lutefisk.

Bringebærsurprise

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

bringebær

sukker

Bixit kjeks (eller annen kjeks)

kremfløte

vaniljeis

bringebær (fryste til pynt)

Fremgangsmetode

Bland sukker og bringebær. Knus kjeksen. Pisk fløten, men ikke for fast.
Legg et lag kjeks nederst i hvert glass, så et lag med bringebær, en kule med vaniljeis og dekk med krem.
Knus de fryste bringebærene grovt og dryss dem på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆