Fiskegrateng med makaroni og sprø skorpe blir enda bedre med bacon, grønnsaker og ovnsbakte poteter til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Findus God gammeldags fiskegrateng à 540 g
- 500 g poteter
- 1 pk Coop smårettbacon
- 100 g meierismør
- 1 pk Findus brokkoli og blomkål
SLIK GJØR DU:
- Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken
- Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje
- Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre
- Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet
- Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann
LITT EXTRA:
- Tilsett ½ finhakket løk sammen med smøret i baconet
- Gressløk eller timian