Varm fiskegratengen i ovnen så den får den digge, sprø stekeskorpen. Stek potetene samtidig og server med smørstekt bacon, brokkoli og blomkål til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Findus God gammeldags fiskegrateng à 540 g
- 500 g poteter
- 1 pk Coop smårettbacon
- 100 g meierismør
- 1 pk Findus brokkoli og blomkål
SLIK GJØR DU:
- Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken.
- Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje.
- Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre.
- Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet.
- Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann.
LITT EXTRA:
- Tilsett ½ finhakket løk sammen med smøret i baconet
- Gressløk eller timian