Fiskegrateng med stekt bacon og ovnsbakte poteter

Varm fiskegratengen i ovnen så den får den digge, sprø stekeskorpen. Stek potetene samtidig og server med smørstekt bacon, brokkoli og blomkål til.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 35 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Findus God gammeldags fiskegrateng à 540 g
  • 500 g poteter
  • 1 pk Coop smårettbacon
  • 100 g meierismør
  • 1 pk Findus brokkoli og blomkål

SLIK GJØR DU:

  • Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken.
  • Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje.
  • Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre.
  • Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet.
  • Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann.

LITT EXTRA:

  • Tilsett ½ finhakket løk sammen med smøret i baconet
  • Gressløk eller timian