Varm karbonadene i ovnen til de er saftige og får litt sprø stekeskorpe, og ha fløtegratinerte poteter, stekt løk med spinat og masse tyttebærsyltetøy til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Gilde karbonader, 720 g
- 1 pk Coop fløtepoteter
- 3 gule løk
- 50 g meierismør eller margarin
- 200 g Coop vasket og spiseklar spinat
- Tyttebærsyltetøy
SLIK GJØR DU:
- Tilbered fløtepotene som anbefalt på pakken.
- Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
- Stek løken gyllenbrun i smøret.
- Tilsett spinat og smak til med salt og pepper. Vend det godt sammen.
- Varm karbonadene i ovnen på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 5-10 minutter.
LITT EXTRA:
- 1 ss Dijonsennep i løken
- Kjørvel eller persille