Karbonader med fløtegratinerte poteter og stekt løk

Varm karbonadene i ovnen til de er saftige og får litt sprø stekeskorpe, og ha fløtegratinerte poteter, stekt løk med spinat og masse tyttebærsyltetøy til.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Gilde karbonader, 720 g
  • 1 pk Coop fløtepoteter
  • 3 gule løk
  • 50 g meierismør eller margarin
  • 200 g Coop vasket og spiseklar spinat
  • Tyttebærsyltetøy

 

SLIK GJØR DU:

  • Tilbered fløtepotene som anbefalt på pakken.
  • Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
  • Stek løken gyllenbrun i smøret.
  • Tilsett spinat og smak til med salt og pepper. Vend det godt sammen.
  • Varm karbonadene i ovnen på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 5-10 minutter.

LITT EXTRA:

  • 1 ss Dijonsennep i løken
  • Kjørvel eller persille