Stekt laks med en spennende vri! Blomkålris, salte peanøtter og soyasaus setter smak på den fine fisken.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
Dette trenger du:
- 600 g laks
- Olivenolje
- 1 rødløk
- 1 pose blomkålris
- 200 g spinat
- 1 ss smør
- Salt
- Pepper
- 1 pose peanøtter
- Basilikum
- Soyasaus
- 50 g parmesan
Dette gjør du:
- Skjær rødløken i skiver og stek den lett i pannen. Gi blomkålrisen et raskt oppkok, og vend inn løk, spinat og smør. Smak til med salt og pepper.
- Del fisken i fire jevnstore stykker. Stek fisken i olje på middels varme til den har fått en fin stekeskorpe. La fisken hvile et par minutter før servering.
- Rist peanøttene i stekepannen og strø dem over fisken. Topp med litt basilikum og revet parmesan. Smak til med litt soyasaus.