Deilig tacokrydret kylling baker du i form med ris, bønner og salsa. Topp det med creme fraiche, revet ost og tomater og gratiner det i ovnen til osten er smeltet.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Den stolte hane Stekt & skivet kyllingfilet
- 1 pose Santa Maria taco mix
- 3 dl Coop basmatiris
- 1 pk Coop bønnemiks
- 1 gl Santa Maria chunky salsa
- 1 beger creme fraiche
- 100 g Coop revet ost
- 2 tomater
SLIK GJØR DU:
- Skru ovnen på 180 °C.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
- Vend kyllingen i tacokrydder.
- Fordel ris, bønner og salsa i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
- Topp med creme fraiche, revet ost og tomater i skiver.
- Stek i ovnen i 15 minutter.
LITT EXTRA:
- Nachochips (eller potetgull) og guacamole
- Koriander