Meksikansk kylling i form

Deilig tacokrydret kylling baker du i form med ris, bønner og salsa. Topp det med creme fraiche, revet ost og tomater og gratiner det i ovnen til osten er smeltet.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Den stolte hane Stekt & skivet kyllingfilet
  • 1 pose Santa Maria taco mix
  • 3 dl Coop basmatiris
  • 1 pk Coop bønnemiks
  • 1 gl Santa Maria chunky salsa
  • 1 beger creme fraiche
  • 100 g Coop revet ost
  • 2 tomater

SLIK GJØR DU:

  • Skru ovnen på 180 °C.
  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Vend kyllingen i tacokrydder.
  • Fordel ris, bønner og salsa i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
  • Topp med creme fraiche, revet ost og tomater i skiver.
  • Stek i ovnen i 15 minutter.

LITT EXTRA:

  • Nachochips (eller potetgull) og guacamole
  • Koriander