Det er fisk til middag, og dette er en favoritt. Server stekt ørret med pasta, tomater, løk og en kremet saus med fløte toppet med revet parmesan.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 500 g Coop ørretfilet
- 500 g Coop tagliatelle
- 1 pk Coop aspargesbønner
- 1 liten rødløk
- 1 beger Xtra cherrytomater
- 50 g parmesan
- Frisk persille
- 1 beger crème fraîche
- 1 dl matfløte
SLIK GJØR DU:
- Skjær ørreten i store terninger og stek dem på høy varme i litt olje i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Kok tagliatellen etter anvisning på pakken. Kok aspargesbønnene med de siste 3 minuttene.
- Skyll tomatene i vann og del dem i 4. Skjær rødløken i små terninger.
- Varm litt olje i en stekepanne og fres løk og tomat på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett crème fraîche og fløte, og la det koke opp.
- Hell vannet av pastaen og bønnene, og vend det godt sammen med fløteblandingen.
- Smak til med salt og pepper.
- Riv over parmesan og finhakket frisk persille.
- Legg ørreten på toppen eller vend den forsiktig sammen med pastaen.
LITT EXTRA:
Server med nystekte bagetter.