Ørret med tagliatelle og parmesan

Det er fisk til middag, og dette er en favoritt. Server stekt ørret med pasta, tomater, løk og en kremet saus med fløte toppet med revet parmesan.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 500 g Coop ørretfilet
  • 500 g Coop tagliatelle
  • 1 pk Coop aspargesbønner
  • 1 liten rødløk
  • 1 beger Xtra cherrytomater
  • 50 g parmesan
  • Frisk persille
  • 1 beger crème fraîche
  • 1 dl matfløte

SLIK GJØR DU:

  • Skjær ørreten i store terninger og stek dem på høy varme i litt olje i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper.
  • Kok tagliatellen etter anvisning på pakken. Kok aspargesbønnene med de siste 3 minuttene.
  • Skyll tomatene i vann og del dem i 4. Skjær rødløken i små terninger.
  • Varm litt olje i en stekepanne og fres løk og tomat på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett crème fraîche og fløte, og la det koke opp.
  • Hell vannet av pastaen og bønnene, og vend det godt sammen med fløteblandingen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Riv over parmesan og finhakket frisk persille.
  • Legg ørreten på toppen eller vend den forsiktig sammen med pastaen.

LITT EXTRA:

Server med nystekte bagetter.

 

Flere billig middag