Ovnsbakt laks med sandefjordsmør

Stek fersk laksefilet i form med masse grønnsaker og deilig sandefjordsmør. Det er raskt og enkelt, sunt og godt.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop laksefilet, 500 g
  • 100 g rosenkål
  • 1 pose amerikansk blanding
  • 1 kartong Toro kjølt Sandefjordsaus

SLIK GJØR DU:

  • Kok opp en kjele med 1 liter vann og 2 ss salt.
  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Del rosenkålen i to og kok dem i 3 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen og kok opp.
  • Hell av vannet og la det dampe i 2-3 minutter.
  • Fordel grønnsakene i en ildfast form.
  • Hell sausen over og legg fisken på toppen.
  • Stek det i ovnen i 15-20 minutter til fisken er rosa i midten.

LITT EXTRA:

  • Topp med finhakket persille
  • Server med ris eller kokte poteter