Stek fersk laksefilet i form med masse grønnsaker og deilig sandefjordsmør. Det er raskt og enkelt, sunt og godt.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop laksefilet, 500 g
- 100 g rosenkål
- 1 pose amerikansk blanding
- 1 kartong Toro kjølt Sandefjordsaus
SLIK GJØR DU:
- Kok opp en kjele med 1 liter vann og 2 ss salt.
- Sett ovnen på 200 °C.
- Del rosenkålen i to og kok dem i 3 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen og kok opp.
- Hell av vannet og la det dampe i 2-3 minutter.
- Fordel grønnsakene i en ildfast form.
- Hell sausen over og legg fisken på toppen.
- Stek det i ovnen i 15-20 minutter til fisken er rosa i midten.
LITT EXTRA:
- Topp med finhakket persille
- Server med ris eller kokte poteter