Rød og hvit pizza

Rød pizza – eller kanskje hvit? Trenger du egentlig å velge? Lag like gjerne en av hver når du først er i gang. 

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

Dette trenger du:

Pizzabunn

Fyll til rød pizza:

  • Chorizo Style-pølse fra Grill Perfekt-serien
  • Rød pizzasaus
  • Revet cheddarost
  • Rødløk
  • Fersk basilikum

Fyll til hvit pizza

  • Kyllingfilet i skiver fra Coop
  • Crème Fraîche blandet med hakket hvitløk og hakket chili
  • Revet mozzarella
  • Vårløk i ringer
  • Frisk oregano
  • Nykvernet pepper

Rød pizzasaus

  • 2 hvitløksfedd
  • 2 sjalottløk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1 neve oregano og basilikum
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts grovkvernet pepper

Dette gjør du:

  1. Finhakk hvitløk og sjalottløk, og ha det i en gryte med tomater, olje og krydder. La sausen koke i ca. 30 min. Avkjøl.
  2. Smør rød eller hvit pizzasaus over pizzabunnen. Fordel pølseskiver eller kyllingfilet over. Topp med ost og rødløk eller vårløk.
  3. Stek pizzaen på 250 grader på nederste rille i 8-10 minutter, eller til osten er smeltet og bunnen er ferdigstekt. 

Se vår oppskrift på Pizzabunn her