Rød pizza – eller kanskje hvit? Trenger du egentlig å velge? Lag like gjerne en av hver når du først er i gang.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter
Dette trenger du:
Pizzabunn
Fyll til rød pizza:
- Chorizo Style-pølse fra Grill Perfekt-serien
- Rød pizzasaus
- Revet cheddarost
- Rødløk
- Fersk basilikum
Fyll til hvit pizza
- Kyllingfilet i skiver fra Coop
- Crème Fraîche blandet med hakket hvitløk og hakket chili
- Revet mozzarella
- Vårløk i ringer
- Frisk oregano
- Nykvernet pepper
Rød pizzasaus
- 2 hvitløksfedd
- 2 sjalottløk
- 2 bokser hermetiske tomater
- 2 ss olivenolje
- 1 neve oregano og basilikum
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts grovkvernet pepper
Dette gjør du:
- Finhakk hvitløk og sjalottløk, og ha det i en gryte med tomater, olje og krydder. La sausen koke i ca. 30 min. Avkjøl.
- Smør rød eller hvit pizzasaus over pizzabunnen. Fordel pølseskiver eller kyllingfilet over. Topp med ost og rødløk eller vårløk.
- Stek pizzaen på 250 grader på nederste rille i 8-10 minutter, eller til osten er smeltet og bunnen er ferdigstekt.
Se vår oppskrift på Pizzabunn her