Veganfilet med couscous og granateple

Vegansk filet er et supert plantebasert alternativ til kylling. Server den med grillet hjertesalat, luftig couscous og granateple.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Hälsans Kök veganske filetbiter à 320 g
  • 2 pk hjertesalat
  • 3 dl Coop couscous
  • 2 vårløk
  • Yoghurt naturell
  • 1 granateple
  • Olje til steking

SLIK GJØR DU:

  • Tilbered veganfileten som anvist på pakken.
  • Del hjertesalaten i to og skyll den godt i kaldt vann. Tørk med kjøkkenpapir.
  • Stek hjertesalaten med snittflaten ned i 2-3 minutter på høy varme i stekepannen.
  • Krydre med salt og pepper.
  • Del granateplet i to og bank ut kjernene med en skje.
  • Lag couscous som anvist på pakken. Tilsett finhakket vårløk og granateple rett før servering.

LITT EXTRA:

  • Ristede mandler eller pinjekjerner
  • 1 eple i små terninger i couscousen

 

Flere oppskrifter