Vegansk filet er et supert plantebasert alternativ til kylling. Server den med grillet hjertesalat, luftig couscous og granateple.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Hälsans Kök veganske filetbiter à 320 g
- 2 pk hjertesalat
- 3 dl Coop couscous
- 2 vårløk
- Yoghurt naturell
- 1 granateple
- Olje til steking
SLIK GJØR DU:
- Tilbered veganfileten som anvist på pakken.
- Del hjertesalaten i to og skyll den godt i kaldt vann. Tørk med kjøkkenpapir.
- Stek hjertesalaten med snittflaten ned i 2-3 minutter på høy varme i stekepannen.
- Krydre med salt og pepper.
- Del granateplet i to og bank ut kjernene med en skje.
- Lag couscous som anvist på pakken. Tilsett finhakket vårløk og granateple rett før servering.
LITT EXTRA:
- Ristede mandler eller pinjekjerner
- 1 eple i små terninger i couscousen