Stek saftige og møre vegetarsnitzler i pannen, og server dem med kokte poteter, dampet brokkoli og det lille ekstra – brunet smør med løk, kapers og sitronsaft.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Vivera vegetar snitzel à 200 g
- 400 g kokefaste poteter
- 1 pk Coop brokkoliblanding
- 100 g meierismør
- 1 sjalottløk
- 50 g små kapers
- 1 sitron
SLIK GJØR DU:
- Stek snitzlene som anvist på pakken.
- Skrell og kok potene møre i lettsaltet vann.
- Kok grønnsakene i 2 minutter i lettsaltet kokende vann.
- Varm smøret i en liten gryte til det er gyllenbrunt. Rør underveis.
- Finhakk løken og ha løk, kapers og saften av 1 sitron i smøret.
LITT EXTRA:
- 1 ss dijonsennep i sausen
- Gressløk