Vegetarsnitzel med grønnsaker og sitronsmør

Stek saftige og møre vegetarsnitzler i pannen, og server dem med kokte poteter, dampet brokkoli og det lille ekstra – brunet smør med løk, kapers og sitronsaft.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Vivera vegetar snitzel à 200 g
  • 400 g kokefaste poteter
  • 1 pk Coop brokkoliblanding
  • 100 g meierismør
  • 1 sjalottløk
  • 50 g små kapers
  • 1 sitron

SLIK GJØR DU:

  • Stek snitzlene som anvist på pakken.
  • Skrell og kok potene møre i lettsaltet vann.
  • Kok grønnsakene i 2 minutter i lettsaltet kokende vann.
  • Varm smøret i en liten gryte til det er gyllenbrunt. Rør underveis.
  • Finhakk løken og ha løk, kapers og saften av 1 sitron i smøret.

LITT EXTRA:

  • 1 ss dijonsennep i sausen
  • Gressløk