Asiatisk laks med grønnsaker og nudler

Asiatisk laks med sweet chili stekes i ovnen og serveres med wok med grønnsaker og nudler. Dryss grovhakkede peanøtter over til slutt.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop laksefilet uten skinn, 4x125 g
  • 1 fl Santa Maria sweet chilisaus
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 pk Coop eggenudler, 250 g
  • 1 pose Coop wokmix
  • 1 pose peanøtter

SLIK GJØR DU:

  1. Bland 1 dl sweet chilisaus og 0,5 dl soyasaus og hell det over laksen i formen, eller ha fisken over i en ildfast form. Stek fisken på 220 grader i ca 10-12 minutter.
  2. Kok eggenudlene i vann i 3 minutter i vann. Sil av vannet.
  3. Stek nudlene og wokmixen i litt olje i en varm stekepanne i 2 minutter.
  4. Grovhakk peanøttene.

LITT EXTRA:

  • Tilsett chili, ingefær, hvitløk og /eller sitrongress i sausen
  • Koriander

kylling.png