Laks passer godt med asiatiske smaker. Vend fisken i søt chilisaus, bak den i ovnen og server den med ris og salat med sprø sukkererter.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop laksefilet á 4 x125 g
- 1 fl sweet chili saus
- 3 dl Coop Jasminris
- 1 pk sukkererter
- 1 lime
- 1 pk romanomix
SLIK GJØR DU:
- Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
- Legg fisken i en ildfast form og tilsett 5-6 ss sweet chili saus.
- Vend fisken i sausen til den er godt dekket.
- Stek fisken i 10-12 minutter i ovnen og la den hvile et par minutter på benken før den serveres.
- Kok opp 3 dl ris med 4½ dl vann og la det småkoke på lav varme i 12-14 minutter under lokk.
- Skjær sukkerertene i 4-5 biter.
- Rør sammen 4-5 ss sweet chili saus og saften fra limen. Vend inn i salaten og sukkerertene.
LITT EXTRA:
Tilsett peanøtter, rød chili og koriander i salaten