Asiatisk laks med ris og salat

Laks passer godt med asiatiske smaker. Vend fisken i søt chilisaus, bak den i ovnen og server den med ris og salat med sprø sukkererter.

236339-u12-extra-bannere-900x450-9.png

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop laksefilet á 4 x125 g
  • 1 fl sweet chili saus
  • 3 dl Coop Jasminris
  • 1 pk sukkererter
  • 1 lime
  • 1 pk romanomix

 

SLIK GJØR DU:

  • Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
  • Legg fisken i en ildfast form og tilsett 5-6 ss sweet chili saus.
  • Vend fisken i sausen til den er godt dekket.
  • Stek fisken i 10-12 minutter i ovnen og la den hvile et par minutter på benken før den serveres.
  • Kok opp 3 dl ris med 4½ dl vann og la det småkoke på lav varme i 12-14 minutter under lokk.
  • Skjær sukkerertene i 4-5 biter.
  • Rør sammen 4-5 ss sweet chili saus og saften fra limen. Vend inn i salaten og sukkerertene.

 

LITT EXTRA:

Tilsett peanøtter, rød chili og koriander i salaten

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER