Aubergine med tomatsalat

Grønnsaker er ekstra godt å grille. Grill aubergine og lag en frisk salat med tomater, mozzarella og god olivenolje, så har du en mettende og vegetarrett til middag.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 auberginer
  • 200 g cherrytomater
  • 125 g mozzarella
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ts rødvinseddik
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss fersk timian
  • Salt og pepper

  
SLIK GJØR DU:

  1. Del auberginen på langs og snitt kjøttet før du pensler med olje.

  2. Legg auberginen på grillen med snittflaten ned og grill den til den er mør, ca. 20 minutter. Snu mot slutten.

  3. Del tomatene i to, og bland dem med revet mozzarella, olivenolje, eddik, hvitløk og timian. Krydre salaten lett med flaksalt og kvernet pepper.