Bergensk fiskesuppe med fiskekaker

Fiskesuppe er superraskt å lage og smaker ekstra godt til middag på en kald dag. Fiskekaker i biter, purre og kremfløte gjør den både fyldig og mettende.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Toro Bergensk fiskesuppe
  • 1 pk Lofoten hjemmelagde fiskekaker, 450 g
  • 2 dl kremfløte
  • 1 purreløk

SLIK GJØR DU:

  1. Lag suppen som anvist på pakken, men bruk fløte i stedenfor melk.
  2. Kutt purreløken i tynne strimler og skyll dem godt i kaldt vann.
  3. Del fiskekakene i terninger.
  4. Ha fiskekakene og purren i suppen, og la det småkoke i 5 minutter.

LITT EXTRA:

  • Finsnittet gressløk og vårløk
  • Nystekte bagetter

Flere billig middag