Chili no carne

Vegetar til middag og smaken av en skikkelig god chili con carne, men helt uten kjøtt.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25-30 minutter

DETTE TRENGER DU TIL CHILI NO CARNE:

  • 1 pk taco vegetardeig fra Vegetardag 
  • 1 gul løk
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 boks hakkede tomater med hvitløk
  • 1 pose Coop Amerikansk blanding
  • 2 dl basmatiris
  • 1 boks kidneybønner

SLIK LAGER DU CHILI NO CARNE:

  1. Skjær løken i små terninger.
  2. Ha løk, vegetardeig, tacokrydder og 1,5 dl vann i en gryte. La det surre i 5 minutter.
  3. Tilsett hakkede tomater, ½ pose grønnsaksblanding, ris og 6 dl vann. La det koke under lokk i 15-20 minutter. Tilsett kidneybønner de siste 5 minuttene.

LITT EXTRA:

  • Nystekte rundstykker
  • Topp gjerne gryten med rømme, hakket chili og koriander.

FLERE FRISTENDE OPPSKRIFTER PÅ BILLIGE MIDDAGER FINNER DU HER