Vegetar til middag og smaken av en skikkelig god chili con carne, men helt uten kjøtt.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25-30 minutter
DETTE TRENGER DU TIL CHILI NO CARNE:
- 1 pk taco vegetardeig fra Vegetardag
- 1 gul løk
- 1 pk tacokrydder
- 1 boks hakkede tomater med hvitløk
- 1 pose Coop Amerikansk blanding
- 2 dl basmatiris
- 1 boks kidneybønner
SLIK LAGER DU CHILI NO CARNE:
- Skjær løken i små terninger.
- Ha løk, vegetardeig, tacokrydder og 1,5 dl vann i en gryte. La det surre i 5 minutter.
- Tilsett hakkede tomater, ½ pose grønnsaksblanding, ris og 6 dl vann. La det koke under lokk i 15-20 minutter. Tilsett kidneybønner de siste 5 minuttene.
LITT EXTRA:
- Nystekte rundstykker
- Topp gjerne gryten med rømme, hakket chili og koriander.
FLERE FRISTENDE OPPSKRIFTER PÅ BILLIGE MIDDAGER FINNER DU HER