Club sandwich med kalkun

Restene etter julemiddagen kan enkelt forvandles til nye middagsfavoritter. Hvis du har servert kalkun til middag, så har du nesten garantert rester. Disse kan du for eksempel bruke til å lage årets beste sandwich!

 

Antall pers: 4
Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsbruk: 20 minutter

Club sandwich med kalkun – dette trenger du

  • Rester av kalkun
  • 8 skiver landbrød
  • Olivenolje
  • Flaksalt
  • 1 pk bacon
  • 4 ss majones
  • 2 ss rørte tyttebær
  • 1 hjertesalat
  • 1 neve frisk basilikum
  • 2 tomater
  • 4 sylteagurker

 

Slik lager du club sandwich med kalkun

  1. Skjær kjøttet i tynne skiver.

  2. Stek brødskivene gylne og sprø i en panne med smør, eller tørrstek dem i en grillpanne. Strø på en klype flaksalt.

  3. Stek bacon i pannen på middels til høy varme til det er sprøtt. La det renne av seg på et tørkepapir.

  4. Smør 4 skiver med majones og rørte tyttebær, legg på salatblader, basilikumblader og kalkunskiver. Skjær tomatene i skiver og del sylteagurkene i to på langs. Legg dem på og topp med de resterende brødskivene.