Restene etter julemiddagen kan enkelt forvandles til nye middagsfavoritter. Hvis du har servert kalkun til middag, så har du nesten garantert rester. Disse kan du for eksempel bruke til å lage årets beste sandwich!
Antall pers: 4
Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsbruk: 20 minutter
Club sandwich med kalkun – dette trenger du
- Rester av kalkun
- 8 skiver landbrød
- Olivenolje
- Flaksalt
- 1 pk bacon
- 4 ss majones
- 2 ss rørte tyttebær
- 1 hjertesalat
- 1 neve frisk basilikum
- 2 tomater
- 4 sylteagurker
Slik lager du club sandwich med kalkun
-
Skjær kjøttet i tynne skiver.
-
Stek brødskivene gylne og sprø i en panne med smør, eller tørrstek dem i en grillpanne. Strø på en klype flaksalt.
-
Stek bacon i pannen på middels til høy varme til det er sprøtt. La det renne av seg på et tørkepapir.
-
Smør 4 skiver med majones og rørte tyttebær, legg på salatblader, basilikumblader og kalkunskiver. Skjær tomatene i skiver og del sylteagurkene i to på langs. Legg dem på og topp med de resterende brødskivene.