Currykrydret laks med soyastekte grønnsaker

Laks er lett å like, og den fine fisken kan lages til på så mange måter. Når du krydrer med curry og soyasaus, får du laks med en asiatisk vri.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop laksefilet hel side, 600 g
  • 2 ss currypulver
  • 1 klype salt
  • 4 ss olje
  • 1-2 poser Toro boil-in-bag middagsris med villris
  • 2 pk Coop Kokkeklar wokmix à 300 g
  • 3-4 ss soyasaus
  • 1 pt koriander

SLIK GJØR DU:

  1. Sett stekeovnen på 175 grader varmluft
  2. Legg fisken med skinnsiden ned på et stekebrett med bakepapir
  3. Bland curry, litt salt og olje og gni det godt inn i hele fisken
  4. Stek fisken i 20-25 minutter
  5. Kok risen som anvist på pakken
  6. Stek grønnsakene på høy varme i en stekepanne i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus, ris og koriander det siste minuttet

LITT EXTRA:

  • Saften fra 1 lime i woken

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER