Laks er lett å like, og den fine fisken kan lages til på så mange måter. Når du krydrer med curry og soyasaus, får du laks med en asiatisk vri.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop laksefilet hel side, 600 g
- 2 ss currypulver
- 1 klype salt
- 4 ss olje
- 1-2 poser Toro boil-in-bag middagsris med villris
- 2 pk Coop Kokkeklar wokmix à 300 g
- 3-4 ss soyasaus
- 1 pt koriander
SLIK GJØR DU:
- Sett stekeovnen på 175 grader varmluft
- Legg fisken med skinnsiden ned på et stekebrett med bakepapir
- Bland curry, litt salt og olje og gni det godt inn i hele fisken
- Stek fisken i 20-25 minutter
- Kok risen som anvist på pakken
- Stek grønnsakene på høy varme i en stekepanne i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus, ris og koriander det siste minuttet
LITT EXTRA:
-
Saften fra 1 lime i woken