Til hovedinnhold
frukt og grønt

Derfor bør du begynne å elske saltbakte poteter

Saltbakte poteter gjør ikke potetene spesielt salte. De blir bare enda bedre på smak.

Derfor bør du begynne å elske saltbakte poteter

40min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

små mandelpoteter

grovt havsalt (ca)

Rosmarinkvaster

hvitløk (ca)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 ˚C og vask og tørk potetene.
Ha litt av saltet i bunnen av en ildfast form, og legg potetene oppå. Prikk potetene med en gaffel.
Legg hvitløkfedd og rosmarinkvaster innimellom potetene, og dryss over resten av saltet.
Sett inn i ovnen og bak i ca. 40 minutter til potetene er møre. Sjekk med en gaffel om potetene er klare før de tas ut av ovnen.
Børst vekk saltet og server. Men henger det igjen noen saltkorn, setter det bare en ekstra piff! Pesto og aioli passer nydelig til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆