tilbehør til pølser

Tilbehør til pølser – gode pølser fortjener det beste

Uansett hva slags pølser du liker å grille, blir de mye bedre med godt tilbehør.

 

Ketsjup og sennep er kanskje pølsas beste venner, men dette tilbehøret er sommerflørten du aldri glemmer. Lages unna i en fei, mens du venter på at pølsene blir ferdig på grillen. Den karamelliserte løken tar litt lengre tid enn resten av tilbehøret, men er virkelig verdt ventetiden. Vi har listet opp det beste tilbehøret til pølsene: guacamole, spicy relish og karamellisert løk.

 

GUACAMOLE SOM TILBEHØR TIL PØLSER

Antall personer: 4
Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsbruk: ca. 10 minutter

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE GUACAMOLE

  • 1 avokado
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 ss olivenolje
  • Saften av 1 lime
  • Salt og pepper

SLIK LAGER DU GUACAMOLEN

  1. Del avokadoen i to, fjern steinen og ta ut innmaten med en skje. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør til en fin krem med en stavmikser.
  2. Smak til med lime, salt og pepper.

Spicy-relish.jpg

SPICY TILBEHØR TIL PØLSER – RELISH MED KORIANDER

Antall personer: 4
Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsbruk: ca. 15 minutter

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE SPICY RELISH

  • 10 cherrytomater
  • 1/2 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 rød chili
  • 1 håndfull frisk koriander
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • En skvis sitronsaft

KARAMELLISERT LØK OG BLÅMUGGOST SOM TILBEHØR TIL PØLSER

Antall personer: 4
Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsbruk: ca. 30 minutter

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE KARAMELLISERT LØK OG BLÅMUGGOST

  • 1 gul løk
  • 1 ts sukker
  • Salt og pepper
  • 1 ss smør
  • 1/2 pakke blåmuggost

SLIK LAGER DU KARAMELISSERT LØK MED BLÅMUGGOST

  1. Kutt løken i fingertykke skiver og stek i smør på lav varme til den blir myk, ca. 25 minutter. Rør om av og til. Strø over sukker og la det surre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
  2. Server pølsene med smuldret blåmuggost og karamellisert løk.