Til hovedinnhold
billig middag

Enchiladas med tacokrydret svinekjøtt og revet ost

Liker du tacos, vil du elske enchiladas! Fyll tortillalefser med tacokrydret kjøtt, bønner og sopp og gratiner dem med ost i ovnen. Vi har valgt strimlet svinekjøtt som er magert og lettvint.

Enchiladas med tacokrydret svinekjøtt og revet ost

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop strimlet svinekjøtt, 300 g

Santa Maria tacokrydder

sjampinjong

Coop kidneybønner

Santa Maria grove hvetetortilla medium

revet ost

Litt Extra:

guacamole

rømme

Fremgangsmetode

Sett stekovnen på 200 grader varmluft.
Stek svinekjøttet på høy varme i 3-4 minutter. Krydre med tacokrydder og sett det til side.
Stek soppen i samme panne og smak til med salt og pepper. Tilsett bønnene helt på slutten.
Vend det sammen med svinekjøttet.
Fyll lefsene, rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
Dryss osten på toppen og stek lefserullene i ovnen i ca 10 minutter til osten har fått litt farge.

Litt Extra

Server med guacamole og rømme

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆