Til hovedinnhold
billig middag

Entrecôte i tortilla med avokado, løk og salsa

Fyll myke tortillalefser med grillet entrecôte, stekt løk, avokadomos, frisk salat og deilig chuncky salsa.

Entrecôte i tortilla med avokado, løk og salsa

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Prime cut entrecôte à 360 g

Coop tex mex tortilla

gul løk

avokado

lime

romano mix (kan blandes med ruccola)

Santa Maria chunky salsa

Litt Extra:

hakket frisk koriander

lettrømme

chili

Fremgangsmetode

Krydre entrecôten med salt og pepper og stek den på høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side. Sett kjøttet til side og la det hvile.
Skjær løken i skiver og stek den i samme stekepanne.
Mos avokadoene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av ½ lime.
Varm lefsene i ovnen og skjær kjøttet i strimler.
Fyll lefsene med kjøtt, stekt løk, avokadomos, salat og salsa. Drypp noen dråper limesaft på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆