Fyll myke tortillalefser med grillet entrecôte, stekt løk, avokadomos, frisk salat og deilig chuncky salsa.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Prime cut entrecôte à 360 g
- 1-2 pk Coop Tex Mex soft tortillas
- 1 gul løk
- 2 avokadoer
- 2 lime
- 1 pk romanomiks (kan blandes med ruccula)
- 1 gl Santa Maria chunky salsa
SLIK GJØR DU:
- Krydre entrecôten med salt og pepper og stek den på høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side. Sett kjøttet til side og la det hvile.
- Skjær løken i skiver og stek den i samme stekepanne.
- Mos avokadoene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av ½ lime.
- Varm lefsene i ovnen og skjær kjøttet i strimler.
- Fyll lefsene med kjøtt, stekt løk, avokadomos, salat og salsa. Drypp noen dråper limesaft på toppen.
LITT EXTRA:
- Hakket koriander
- Lettrømme
- Chili