Entrecôte i tortilla med avokado, løk og salsa

Fyll myke tortillalefser med grillet entrecôte, stekt løk, avokadomos, frisk salat og deilig chuncky salsa.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Prime cut entrecôte à 360 g
  • 1-2 pk Coop Tex Mex soft tortillas
  • 1 gul løk
  • 2 avokadoer
  • 2 lime
  • 1 pk romanomiks (kan blandes med ruccula)
  • 1 gl Santa Maria chunky salsa

SLIK GJØR DU:

  • Krydre entrecôten med salt og pepper og stek den på høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side. Sett kjøttet til side og la det hvile.
  • Skjær løken i skiver og stek den i samme stekepanne.
  • Mos avokadoene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av ½ lime.
  • Varm lefsene i ovnen og skjær kjøttet i strimler.
  • Fyll lefsene med kjøtt, stekt løk, avokadomos, salat og salsa. Drypp noen dråper limesaft på toppen.

LITT EXTRA:

  • Hakket koriander
  • Lettrømme
  • Chili

Flere oppskrifter