Til hovedinnhold
kylling

Fajitas kan faktisk konkurrere med taco!

Prøv en ny tex-mex-klassiker! Så kan vi heller snakkes etterpå om hva som er best ...

Fajitas kan faktisk konkurrere med taco!

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

kyllingfilet (i tynne strimler)

tortillas

guacamole (valgfritt)

tomatsalsa (valgfritt)

naturell yoghurt (valgfritt)

Marinade:

olivenolje

hvitløk

koriander (eller persille)

tørket oregano

chilipulver

salt

kummin

lime

Grønnsaker:

olivenolje

rød paprika

gul paprika

løk

Fremgangsmetode

Del kyllingfiletene i tynne strimler.
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden (bortsett fra lime) og ha i kyllingbitene. Bland godt og sett til side.
Del paprikaene i tynne strimler. Skrell løken og del den i tynne skiver.
Varm opp 1 ss olje i ei stor stekepanne og stek løk og paprika i 4-5 minutter. Ha over i en bolle.
Ha i kyllingblandingen og la den surre til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett paprika- og løkblandingen sammen med saften fra ½ lime.
La det surre sammen i 1-2 minutter og server sammen med varme tortillas, «båt-tortillas» eller i salatblader. Del resten av limen i båter og bruk til servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆