Falafel med blomkålris, salte cashewnøtter og yoghurtdressing

Falafel er små, sprøstekte boller av kikerter. Det er skikkelig deilig street food fra Midtøsten. Server dem med wokede grønnsaker, cashewnøtter og en frisk yoghurtdressing til.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Hälsans Kök Falafel, à 300 g
  • 1 bunt vårløk
  • 1 pk Coop grønnkålwok
  • 1 pk Coop blomkålris
  • 100 g salte cashewnøtter
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 gl rød pesto
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Tilbered falafel som anvist på pakken.
  2. Skyll vårløken i kaldt vann og skjær den i små biter.
  3. Stek wokblandingen på høy varme i 3-4 minutter. Tilsett blomkålris, vårløk og salte cashewnøtter de siste 2 minuttene.
  4. Rør sammen yoghurt og 2-3 ts pesto, og smak til med salt og pepper.
  5. Server falafel med grønnsaksblandingen og yoghurtdressing.

LITT EXTRA:

  • Frisk koriander

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER