Til hovedinnhold
billig middag

Fish and chips med hollandaise og bønnemiks

Sprøstekt fish and chips, det er bra greier. Dypp fisken og pommes fritesen i den herlige sausen, og dig in.

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lerøy sprøbakt torskefilet, 600 g

Coop Sprø pommes frites, 450 g

Toro Hollandaisesaus

Findus krydret erte- og bønnemix

smør

h-melk

olje til steking

Litt Extra:

Frisk, hakket persille

Fremgangsmetode

Tilbered fisk og pommes frites som anvist på pakkene.
Stek bønnemiksen i litt olje på middels høy varme i en stekepanne i 5-6 minutter.
Lag sausen med smør, vann og melk som forklart på posen.

Litt Extra

Frisk, hakket persille i sausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆