Fiskeburger med remulade, råkost og grov ertepuré

Burger med gode, grove fiskekaker er både sunn og lettvint middag. Rør sammen remulade og råkost, og ha det på toppen av burgeren sammen med ertepuré.

210305-u46-extra-bannere-bm-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Lofoten grove fiskeburgere, 500 g
  • 200 g Coop grønne erter
  • 50 g meierismør
  • 1 pk Coop ferdig kuttet råkostmiks
  • 1 pk remulade eller creme fraiche
  • 4 Coop Prime Time hamburgerbrød

SLIK GJØR DU:

  1. Varm 4 fiskekaker i ovnen eller i stekepanne.
  2. Kok 200 g erter i 3-4 minutter. Hell av vannet, tilsett 50 gram smør og kjør det sammen med stavmikser.
  3. Smak til med salt og pepper og hold ertepureen varm.
  4. Ha 1 pakke råkostmiks i en bolle og tilsett så mye remulade eller creme fraiche som du ønsker.
  5. Bland det godt sammen og smak til med salt og pepper.
  6. Del 4 hamburgerbrød og legg på råkostmiks, fiskeburger og ertepuré.

LITT EXTRA:

  • Server med Coop båtpoteter

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER