Til hovedinnhold
billig middag

Fiskeburger med rødbetehummus og sprøstekte poteter

Legg varme fiskeburgere i burgerbrød og topp med tzatziki og hjemmelaget hummus med rødbeter. Ha sprøstekte poteter i staver ved siden av.

Fiskeburger med rødbetehummus og sprøstekte poteter

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lofoten fiskeburger, torsk og hyse (1-2)

rødbeter

Coop kikerter

Coop Sprø Potetstaver

Coop grove burgerbrød

Coop tzatziki (1-2)

Extra virgin olivenolje

sitron

crispisalat

Litt Extra:

tomat

rødløk

Fremgangsmetode

Skrell rødbetene og skjær dem i små biter. Kok dem helt møre i vann.
Hell av vannet på kikertene og skyll dem i kaldt vann.
Kjør sammen rødbeter, kikerter og olivenolje med stavmikser.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Stek fiskekakene gjennomvarme på middels varme i stekepanne eller i stekeovnen.
Tilbered potetstavene som anvist på pakken.
Legg burgerne sammen med rødbetehummus og tzatziki i burgerbrødene. Server med potetstavene ved siden av.
Del opp salaten og skyll den i kaldt vann, tørk godt av.

Litt Extra

Skiver av tomat og rødløk

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆