Burgere er helt knall, og fiskeburger er både sunt og godt og kan serveres med masse digg. Rødløk, maiskrem og varme burgerbrød er toppen.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Lofotburger med torsk og hyse, 500 g
- 1 pk Coop Burgerbrød
- 1 stor boks maiskorn
- 2 dl gresk yoghurt
- 1 stor rødløk
- 1 pk crispisalat
SLIK GJØR DU:
- Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
- Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
- Del rødløken i tynne ringer.
- Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
- Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
- Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.
LITT EXTRA:
- 1 ts finhakket chili i maisdressingen