Fiskeburger med rødløk og yoghurtdressing

Burgere er helt knall, og fiskeburger er både sunt og godt og kan serveres med masse digg. Rødløk, maiskrem og varme burgerbrød er toppen.

220304-u19-extra-bannere-bmfisk-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Lofotburger med torsk og hyse, 500 g
  • 1 pk Coop Burgerbrød
  • 1 stor boks maiskorn
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 stor rødløk
  • 1 pk crispisalat

SLIK GJØR DU:

  1. Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
  2. Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
  3. Del rødløken i tynne ringer.
  4. Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
  5. Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
  6. Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.

LITT EXTRA:

  • 1 ts finhakket chili i maisdressingen

 

Flere oppskrifter