Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus

Fiskekaker er lettvint og god fiskemiddag. Server dem varme og nystekte med deilig fløtesaus med pasta, grønne erter og spinat til.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca. 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Lofoten hjemmelagde fiskekaker à 450 g
  • 400 g Xtra tagliatelle
  • 200 g Coop erter
  • 1 pose vasket spinat
  • 3-4 dl kremfløte

 

SLIK GJØR DU:

  • Varm fiskekakene i stekepanne eller i stekeovn på 160 grader til de er gjennomvarme.
  • Kok pastaen som anvist på pakken.
  • Tilsett ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden.
  • Hell pastaen og ertene i en sil.
  • Kok opp fløte i gryten du kokte pastaen i. Tilsett spinat og la det koke i 1-2 minutter til spinaten faller sammen.
  • Vend inn tagliatelle og erter.
  • Smak til med salt og pepper.

 

LITT EXTRA:

Topp retten med revet parmesan

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER