Fiskekaker er lettvint og god fiskemiddag. Server dem varme og nystekte med deilig fløtesaus med pasta, grønne erter og spinat til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca. 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Lofoten hjemmelagde fiskekaker à 450 g
- 400 g Xtra tagliatelle
- 200 g Coop erter
- 1 pose vasket spinat
- 3-4 dl kremfløte
SLIK GJØR DU:
- Varm fiskekakene i stekepanne eller i stekeovn på 160 grader til de er gjennomvarme.
- Kok pastaen som anvist på pakken.
- Tilsett ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden.
- Hell pastaen og ertene i en sil.
- Kok opp fløte i gryten du kokte pastaen i. Tilsett spinat og la det koke i 1-2 minutter til spinaten faller sammen.
- Vend inn tagliatelle og erter.
- Smak til med salt og pepper.
LITT EXTRA:
Topp retten med revet parmesan