Fiskekaker med pasta, grønne erter og spinat

Fisk til middag? Pasta og fiskekaker med saus og grønnsaker er sunt, enkelt og lett å like.

210305-u09-extra-bannere-billig-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca. 20 minutter

DETTE TRENGER DU TIL FISKEKAKER MED PASTA:

  • 1 pk Lofoten Hjemmelagde fiskekaker, 450 g
  • 400 g tagliatelle
  • 200 g frosne grønne erter
  • 1 pose vasket spinat
  • 3 dl kremfløte

SLIK GJØR DU:

  1. Skru stekeovnen på 175 grader.
  2. Kok tagliatellen som anvist på pakken.
  3. Tilsett de frosne ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden på pastaen.
  4. Hell av vannet og ha alt tilbake i kjelen.
  5. Tilsett spinat og fløte kok opp.
  6. Varm fiskekakene 10 minutter i stekeovnen.

LITT EXTRA:

  • Revet parmesan eller ost

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER