Til hovedinnhold
billig middag

Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus

Fiskekaker er lettvint og god fiskemiddag. Server dem varme og nystekte med deilig fløtesaus med pasta, grønne erter og spinat til.

Fiskekaker med pasta og grønnsaker i fløtesaus

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lofoten hjemmelagde fiskekaker à 450 g (1-2)

Xtra Tagliatelle

Coop Erter

vasket spinat

kremfløte (3-4)

Litt Extra:

revet parmesan

Fremgangsmetode

Varm fiskekakene i stekepanne eller i stekeovn på 160 grader til de er gjennomvarme.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Tilsett ertene når det er 3 minutter igjen av koketiden.
Hell pastaen og ertene i en sil.
Kok opp fløte i gryten du kokte pastaen i. Tilsett spinat og la det koke i 1-2 minutter til spinaten faller sammen.
Vend inn tagliatelle og erter.
Smak til med salt og pepper.

Litt Extra

Topp retten med revet parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆