Fiskekaker med wok og avokadomos

Varme, deilige fiskekaker med enkel guacamole er digg hverdagsmiddag. Og så enkelt at maten er klar på 15 minutter.

210305-u32-extra-bannere-bm-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Lofoten fiskekaker, 600 g
  • 1-2 pk grønnkålwok
  • 1 boks kikerter
  • 4 ss soyasaus eller woksaus
  • 2 avokado
  • 1 lime

SLIK GJØR DU:

  1. Varm fiskekakene i ovnen på 160°C i ca. 15 min.
  2. Stek grønnkålwoken i en stekepanne på høy varme i 2 min.
  3. Tilsett kikerter og soyasaus. La det surre i 1 min.
  4. Rens avokadoene og mos dem med salt, pepper og limesaft.

LITT EXTRA:

  • Frisk koriander i woken

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER