Fiskekaker og poteter i hvit saus med karri

Saftige fiskekaker med mye fisk og mild smak, er en familiefavoritt. Server dem med hvit saus med karri som du kan mose potetene i.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop familiens favoritt fiskekaker à 400 g
  • 400 g kokefaste poteter
  • 400 g gulrøtter
  • 1 pk Coop sukkererter
  • 1 pk Toro hvit saus
  • Karripulver

 

SLIK GJØR DU:

  • Skrell poteter og gulrøtter.
  • Kok potetene møre i saltet vann.
  • Skjær gulrøttene i staver og kok dem møre i vann. Ha i sukkerertene de siste 2 minuttene.
  • Lag hvit saus som anvist på pakken og smak til med karripulver.
  • Varm fiskekakene i ovnen på 150 °C til de er gjennomvarme.

LITT EXTRA:

  • Frisk dill, gressløk eller persille