Fylt torsk med hollandaise, aspargesbønner og fennikel

Panert torsk fylt med skikkelig hollandaisesaus laget med smør og sitron, det er ren luksus. Fisken er ferdig panert og fylt og skal bare stekes i ovnen i 20 minutter, mens poteter og grønnsaker vendes i smør og friske urter. Det er bare å glede seg til middag.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-35 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Findus Kapteinens fylte torsk med hollandaisesaus, à 250 g
  • 600 g poteter
  • 2 fennikel
  • 1 pk Coop fryste aspargesbønner
  • 50 g smør
  • Frisk dill eller persille

SLIK GJØR DU:

  1. Stek fisken som anvist på pakken.
  2. Skrell potetene, del dem i to og kok dem møre i lettsaltet vann.
  3. Skjær fennikelen i terninger og kok dem sammen med aspargesbønnene i ca. 4 minutter.
  4. Hell av vannet på grønnsakene og potetene.
  5. Finhakk urtene.
  6. Vend grønnsakene og potetene med smør og urter rett før servering.

LITT EXTRA:

  • 1 pose hollandaisesaus

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER