Rødvinsaus og potetmos er det som skal til for å lage et lettvint og herlig måltid. Sammen med gulrøtter og grillede nakkekoteletter har du en god og mettende middag.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-35 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop Nakkekoteletter 800 g
- 4-6 store gulrøtter
- 2 stk poser Coop potetmos med melk
- 1 pose Toro rødvinsaus
- Frisk Rosmarin
SLIK GJØR DU:
- Sett stekovnen på 200 g varmluft.
- Skrell gulrøttene og del den i to på langs, ha på litt olje og krydre med salt, pepper og rosmarin.
- Stek gulrøttene i ovnen til de er møre. Ca 25 minutter.
- Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og grill dem på høy varme 3-4min på hver siden. Tiden avhenger av størrelsen på kotelettene.
- Lag potetmos og rødvinsaus som anvist på posene
LITT EXTRA:
- Honning på gullrøttene