Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus

Rødvinsaus og potetmos er det som skal til for å lage et lettvint og herlig måltid. Sammen med gulrøtter og grillede nakkekoteletter har du en god og mettende middag.

210305-u18-extra-bannere-billig-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-35 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop Nakkekoteletter 800 g
  • 4-6 store gulrøtter
  • 2 stk poser Coop potetmos med melk
  • 1 pose Toro rødvinsaus 
  • Frisk Rosmarin

SLIK GJØR DU:

  1. Sett stekovnen på 200 g varmluft.
  2. Skrell gulrøttene og del den i to på langs, ha på litt olje og krydre med salt, pepper og rosmarin.
  3. Stek gulrøttene i ovnen til de er møre. Ca 25 minutter. 
  4. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og grill dem på høy varme 3-4min på hver siden. Tiden avhenger av størrelsen på kotelettene.
  5. Lag potetmos og rødvinsaus som anvist på posene

LITT EXTRA:

  • Honning på gullrøttene

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER