Til hovedinnhold
billig middag

Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus

Rødvinsaus og potetmos er det som skal til for å lage et lettvint og herlig måltid. Sammen med gulrøtter og grillede nakkekoteletter har du en god og mettende middag.

Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus

27min / 8min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop Nakkekoteletter 800 g

store gulrøtter (4-6)

Coop Potetmos Med Melk

Toro rødvinsaus

frisk rosmarin

Litt Extra:

honning

Fremgangsmetode

Sett stekovnen på 200 g varmluft.
Skrell gulrøttene og del den i to på langs, ha på litt olje og krydre med salt, pepper og rosmarin.
Stek gulrøttene i ovnen til de er møre. Ca 25 minutter.
Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og grill dem på høy varme 3-4min på hver siden. Tiden avhenger av størrelsen på kotelettene.
Lag potetmos og rødvinsaus som anvist på posene

Litt Extra

Honning på gulrøttene

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆