Legg blomkål og brokkoli på grillen og pensle med hjemmelaget grillolje med chili og hvitløk. Så enkelt og så godt til grillmaten.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter
Dette trenger du:
- 1 blomkål
- 1 brokkoli
- 1 rød chili
- 2 fedd hvitløk
- 1 dl olivenolje
- 1 ss timian
- 2 ss hakket bladpersille
- Flaksalt
Dette gjør du:
- Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Kjør det med olje i en stavmikser.
- Rens blomkål og brokkoli. Fjern stilken og skjær begge i 1 cm tykke skiver.
- Pensle grønnsakene med chilioljen og grill dem på begge sider i ca 3 min.
- Legg de møre grønnsakene på et fat. Dryss over flaksalt, timian og bladpersille, og hell over noen dråper olivenolje før servering.