Grillet blomkål og brokkoli

Legg blomkål og brokkoli på grillen og pensle med hjemmelaget grillolje med chili og hvitløk. Så enkelt og så godt til grillmaten.

210305-u22-extra-bannere-3f2-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter

Dette trenger du:

  • 1 blomkål
  • 1 brokkoli
  • 1 rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss timian
  • 2 ss hakket bladpersille
  • Flaksalt

Dette gjør du:

  1. Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Kjør det med olje i en stavmikser.
  2. Rens blomkål og brokkoli. Fjern stilken og skjær begge i 1 cm tykke skiver.
  3. Pensle grønnsakene med chilioljen og grill dem på begge sider i ca 3 min.
  4. Legg de møre grønnsakene på et fat. Dryss over flaksalt, timian og bladpersille, og hell over noen dråper olivenolje før servering.