Grillet blomkål og brokkoli

Legg blomkål og brokkoli på grillen og pensle med hjemmelaget grillolje med chili og hvitløk. Så enkelt og så godt til grillmaten.

900x450 Extra Sommer egne kanaler extra.no (desktop)_F&G.png

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter

Dette trenger du:

  • 1 blomkål
  • 1 brokkoli
  • 1 rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss timian
  • 2 ss hakket bladpersille
  • Flaksalt

Dette gjør du:

  1. Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Kjør det med olje i en stavmikser.
  2. Rens blomkål og brokkoli. Fjern stilken og skjær begge i 1 cm tykke skiver.
  3. Pensle grønnsakene med chilioljen og grill dem på begge sider i ca 3 min.
  4. Legg de møre grønnsakene på et fat. Dryss over flaksalt, timian og bladpersille, og hell over noen dråper olivenolje før servering.