Grill scampi raskt på grillen, og server dem med ris og grønn thai curry med kokosmelk, grønnsaker og masse deilig smak av chili, lime og koriander.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 40 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 3 pk Coop Grill Perfekt Argentinske reker thai lime
- 2 pk Jasminris, boil-in-bag
- 4 ss grønn curry paste
- 4 dl kokosmelk
- 3 stilker sitrongress
- 2 grønne chili i skiver
- 4 ss fiskesaus
- 1 ts kyllingfond/buljong
- 2 dl vann
- 1 squash
- 1 pose sukkererter
- 1 gul paprika
- 1 rød paprika
- Saften av 2 lime
- Skallet av 1 lime
- 20 g frisk mynte
- 1 ts havsalt
- Koriander
SLIK GJØR DU:
- Ha curry paste, kokosmelk, sitrongress, skivet chili, fiskesaus, vann og fond i en gryte. Stilkene av sitrongress skal være hele. Kok opp og la trekke i 10 min.
- Vask og rens squash, sukkererter og paprika. Kutt i strimler, deretter i skiver på rundt 4 cm.
- Ha grønnsakene oppi gryten, og la småkoke i 2 min. Ta ut sitrongress, og tilsett limesaft og -skall, salt og frisk mynte.
- Grill rekespydene. Kok opp risen. Server risen i en bolle, fyll på med grønnsaker og legg grillspydet på toppen. Toppes med koriander.