Grillet scampi i green curry

Grill scampi raskt på grillen, og server dem med ris og grønn thai curry med kokosmelk, grønnsaker og masse deilig smak av chili, lime og koriander.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 40 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 3 pk Coop Grill Perfekt Argentinske reker thai lime
  • 2 pk Jasminris, boil-in-bag
  • 4 ss grønn curry paste
  • 4 dl kokosmelk
  • 3 stilker sitrongress
  • 2 grønne chili i skiver
  • 4 ss fiskesaus
  • 1 ts kyllingfond/buljong
  • 2 dl vann
  • 1 squash
  • 1 pose sukkererter
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • Saften av 2 lime
  • Skallet av 1 lime
  • 20 g frisk mynte
  • 1 ts havsalt
  • Koriander

  
SLIK GJØR DU:

  1. Ha curry paste, kokosmelk, sitrongress, skivet chili, fiskesaus, vann og fond i en gryte. Stilkene av sitrongress skal være hele. Kok opp og la trekke i 10 min. 
  2. Vask og rens squash, sukkererter og paprika. Kutt i strimler, deretter i skiver på rundt 4 cm. 
  3. Ha grønnsakene oppi gryten, og la småkoke i 2 min. Ta ut sitrongress, og tilsett limesaft og -skall, salt og frisk mynte. 
  4. Grill rekespydene. Kok opp risen. Server risen i en bolle, fyll på med grønnsaker og legg grillspydet på toppen. Toppes med koriander.